Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya şu Scully ile Mulder ne zaman geberecek?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gebermez onlar[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ama en güzel ölüm a laserli olandı... asitle yüzü eriyende manyaktı..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: SilphatosIce_, 22 Kasım 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Ya şu Scully ile Mulder ne zaman geberecek? niye yakışıyolar birbirlerine *!kaçar*[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yani işte bana da saçma geldi ondan sordum neyse[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 3dkda vize yavrum benim be. guzel bi bolum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 vize dedigin seyi elcilikte bir kisi imzaliyor zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bolum cok guzel gidiyor zaten bu hafta bitmiyecek to be continued yazacak haftaya devami var[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sacma demedim zaten:) ta.akli kadinmis manasinda hehe[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 o yeah, güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya geçen haftaki bölüm farklıydı bu bölüm farklıydı pf cnbce niye devamını vermedi geçen haftanın[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 haydaa o zaman bu haftanin devamini da vermez bunlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gecen haftaki bolum bitmisti? yani doktor baska bi sehre gidiyodu orda ise giriyodu to be continued yazmadi diye hatirliyorum.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yazmadı zaten birde bu taştan çıkanlar ne acaba milleti komaya sokuyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yazdi abi ben hatirliyorum (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayda ben yazmadı hatırlıyorum. Nese haftaya her şey belli olur ama Cnbc-e bölüm atlamıyor öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yok abi bitirdi beni bu cnbc-e Hic bir sekılde hatırlayamıyorum artık ve ıcımde ızleyecek istek kalmadı yani :( en az 7-8 bolum kacırıdm bile[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hayir arkadaslar to be continued yazmadi ama soyle bir uyari var ÖNEMLİ NOT: Dizinin Amerika'da yayınlandığı sıraya göre Pazar günü normalde 04x07 - Musings of a Cigarette Smoking Man bölümün yayınlanması gerekiyordu. Ancak CNBC-e kanalının sitesinde sıradaki bölümün 04x09 - Tunguska olduğu belirtilmiştir. Bu nedenle CNBC-e'nin yayın sırasına göre Haftanın Bölümü'nü Tunguska olarak değiştirdik. Bilginize... yani kacirdiginiz 2 bolum abartmayin lutfen tgrt gibi olmadigina da edin diyorum estetik cerrahi olayinda kesinlikle to be continued yazmadi arkadaslar bu devamli bolumler ya mitoloji bolumu yani ana konu hakkinda cok onemli bir bolumdur yada sezon sonu ve basi dir yoksa 2 bolumluk yapmiyorlar gecen haftaki normal bir konuydu ana konuyla alakasi yoktu ama bu tamamen ana konuyla ilgili bu arada o sivi sey kara yag uzaylilarin dunyalilari ele gecirmek icin kullandigi sey yanlis hatirlamiyorsam muldera yapilan asida kara yag icin vucudu ayarliyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 haydaa gecen haftanin devami bu ya . discovery de de iskender var allaaaam[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu şimdi sezon kaç ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 su an sezon 4 teyiz 10. bolum bitti[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 x-files rules. cok basarili bir dizi.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Son bölüm x files the movie ile aynı konuyu içeriodu hoştu. krycekten nefret ediorm :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Krycek meselesi bitti yahu?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Gene çok güsel bi bölümdü bence ama anlmadığım bi kaç şey var: -Bu herif öldürdüğü küçük kızların kalbinimi çıkartıyor,niye bunu yapıyor sırf psikopatlıktanmı yoksa başka bi nedenidemi var? -Molderın kızkardeşini kaçırdımı kaçırmadımı,kaçırmadıysa geriye bi tane kumaştan kalp figürü kalıyor o kime ait?? -Scully moldera ne zaman veric... aman ne diyom ben :D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar