enema Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 e mulderin direk atlayacagini dusundukleri icin oyle bisi yapmis olabilirler[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Disappear, 20 Eylül 2004 01:30 tarihinde demiş ki: ben olen kadinin agzindaki fosfor'a anlam vermeedim adamlar iyice ucup succubus yapti bunu diyip fosformu surmusler ya? eet bende merak ettim bak bunu. :-? nie yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 iyide bu adamlar her bi$eye hurafe , yalan , sacma gibi seyler diyolar bu adamlar o kadar kapasitelimiki arastirip onu yapacaklar ya enteresan edit = bu arada bu bolumun senaryosunda david'inde parmagi var onun acemligindendir belki =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Eylül 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ehe bak david işin içindeyse herşey olabilr işte.. hala anlamadım ama kafam karıştı.. nese ben zıbariomm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 oyle bi kanit olmasa belki mulder bunun bi komplo oldugunu anlayabilir die dusunmuslerdir belki falan filan:p zaten mulderla ugrasilmaz suluk gibi mubarek yapisiyo birakmiyo, sIkILmislardir artik adamdan:)[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Super super super bolum. Hasta oldum harikaa Bu aksamkı bolumden bahsedıyorum[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Az önce bitti. Tek kelimeyle harika bölümdü. Seneryo süperdi bikere. Adamlar çok iyi kurgulamıslar bilinmeye olan korkuyu falan çok iyi yansıtmıslar. Sonuna kadar heyecanla izledim. Sonunda ki ikilem süperdi zaten :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende diyodum timsah nasi batirdi tekneyi die sonunda dustu tabi jeton:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 spoiler ı ap açık vermeyin. Izlemeyenler ıcın tekrarı verılıyor bolumlerın.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bena artik o kadar cekici gelmiyo sIkILarak izledim sonunda tahmin edebildim ne olacagini artik konular bana biraz tekrarliyomus gibi geliyor 3. sezon bekledigimden kotu cikti[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ben hala 1. sezon ve 2. sezonun bolumlerını arıyorum. Onlar bana daha guzel geliyor nedense. O yüzden bu tür hikayeleri begeniyorum. [spo1=Geminin batması]Orada iste bahsi gecen canawarı Radarda goruyolar, sora hızla onlara dogru yaklasıo ve tekneye vuruyo. Tekne deliniyo su almaya baslıyo onlarda bi kayaya cıkıyolar ordaki. [/spo][signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 super bolum oluyo super super 1-2 bolum daha gider boyle:)[signature][hline] [Bu mesaj amendment tarafından 10 Ekim 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Oha manyak bolumdu ya superdi... Abi budur iste ya sıkıcı bolumlerden sora asıl heyecan bu tur bolumlerde gosterıyo kendını.. Kurulacak colony ve uzaylılar hakkında ciddi seyler soylendı bu bolumde... Yİne mulderın kız kardesiyle ilgili bilgi ortada dolanıyo ama bı turlu soletemıyorlar ya. O uzaylı herif en son yine geldi... Bidahaki bölümü sabırsızlıkla beklıyorum super gidiyo[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 en sonda 2 tinerci gibi gozukuyodu adamlar elde kelebek falan:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 oha kelebek yaptın ya o silahı helal olsun ehueh[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Şimdi csm mulder ın babası mı yani onu mu anlamamız lazım bu bölümden?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 sanmıyorum...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 beyler x-files bu akşam bi garip başladı arı soktu adamı sonra geçen bölümden kaldığı yerden devam falan etti.bi alak göremedim ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 cok soru kaldi aklimda, tekrarlari izlemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ari olayi filmde anlatiliyor fight the future [spo=arilar]arilar ozel ekinlerden polenleri alip bir nevi virus tasiyici oluyorlar bu daha test asamasinda oldugu icin bu bolumlerde direk olduruyor ileriki bolumlerde insanlari bir sekilde uzaylilarin iclerine girip cogalmalarini sagliyor bu yeni yasam formu dedikleri yani insan ve uzayli karisimi ancak bir insanin icinde gerceklesebiliyor olay sole oluyor ari sokuyor / ozel yeralti merkezine goturuluyor kurban ki bu kuzey kutbunda / orada icine yeni yasam formunun yumurtasi koyuluyor / ve yaratik formu insanin icinde buyuyor arilar bunun icin[/spo] [spo2=mulder vs csm]onun disinda CSM mulderi babasi buda dogrudur hatta bolum sonunda attigi yalan ile sadece oglunu ve annesini korumak istedi annesi olurse oglununda kendinin olmesinden korkmayacagindan korktu [/spo] jeremiah , mulderin koloniyi ogrenmesi , kiz kardesinin klonunu gormesi , insanlarin isaretlenmesini ogrenmesi scullynin ve arilar neredeyse butun x filesin ana konusunun baslangiciydi tamamiyle yapi ta$i denilebilecek bir bolumdu kaciranlar mutlaka tekrarini izlesin izledigim en guzel en super x files bolumuydu spoilerlara bakin derim ben coktandir biliyordum zerre kadar diziden zevk veya merak azligi yasamadim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Archie_81, 17 Ekim 2004 21:19 tarihinde demiş ki: beyler x-files bu akşam bi garip başladı arı soktu adamı sonra geçen bölümden kaldığı yerden devam falan etti.bi alak göremedim ben ama. sen tam olarak izlemedin galiba diziyi ? sonradan mulder ile mr.smith giderlerken ( 15 km nası yürüdülerse artık ) bu adamı görüyolar işte. çocukların neden benzer olduğunu da anlayın işte ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 süper bölümdü gerçekten bu çiçek aşısıyla ilgili bi bölüm daha vardı böyle bi binadan maden gibi bi yere giriyolardı dolap gibi bişeylerde herkesin aşı kaydı falan vardı x-files ownz ama haftada 1 kere olması kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hay kahretsin unuttum gitti yine ya... Devamı cumartesimiydi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 cmt 17.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 devami degil tekrari =p eheh mutlaka izleyin kacmiyacak bir bolum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar