Gallant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 walla ilk bölümden başladı direk:) altyazılı biraz garip geldi ilk başta mulderın dublajına alışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tgrt de çok az bölüm seyrettiğim için oley şeklinde yaklaştım olaya. 24:00 iyi bir saat siz beğenseniz de beğenmeseniz de. ntv de 90 dk yı beklerken babama bile izlettirdim. Dedi şimdi abidik gubidik yaratıklar mı fırlayacak (aka buffy, angel) gideyim yatayım modundaydı. Dizinin son 20 dksını seyredebildi, ben ntv yi açtım dur ya ne kapatıyorsun şeklinde bir tepki de geldi :) Hem hafta için olması iyi haftada 1 olsaydı çabuk kopardık kaç sezon oldu zaten diye.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ilk sezon ilk bölümden başladı dün. saat konusuda gayet iyi bence yani ne biliim bişi istiyosan bişilerde feda edicen :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 düzgün TV karti olupda birileri capture etsin bunnari yaaaa.... DVD' ye yazmasi benden :) fly98 le ettiğim capture bi boka benzemio ( yada bu konuda önerilere de açığım )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Eveeet CNBC'ye tesekkurler. GOrunce cok sasırdım bende. 2 gundur ızlıyorum Harikaaa :) Season 1'den başladılar. Alt yazılı olması cok iyi olmus birde Tgrt'nin makaslamaları olmayacak artık. ve içimizdeki X-Files ateşini çoşturmak için diyorumki The Truth is Out There[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bu adamların senaryo yazarları çok iyi ya. tapıyorum...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hehe TGRT dede var CNBCEdede..yani en azından 1 hafta önce öyleydi :P (hatta rezil bir bölüm vardı..böle mulderla scu bir eve giriyorlar,ev hayaletli felam vsvs..) Güzel güzel...Cnbc-e kral..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 senaryo yazarlarını şöyle bi araştırdım da buraya kopyalamak için. paticik'in database'i falan çökebilir buraya kopyalarsam hepsini o kadar çok var :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 2 gecedir harika bölümlerini yayınladılar. Sanırım bunlar Season 1, süperdi bu gecekide.[signature][hline] The Lonely Patryn Haplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 süper bi laf vardi biraz önce ... "a lie is best hidden between two truths"[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yaaaaaaaaa kacırdım guzelim diziyi uf...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 izlemişim bu eski bölümlerin hepsini ne zaman açsam izledim diyorm kapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 valla her gece olmasi cok iyi sezon bir filan olsada izlemek güzel olyo hired e katiliom "a lie is best hidden between two truths" güzel lafti[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: arcane, 28 Nisan 2004 03:12 tarihinde demiş ki: izlemişim bu eski bölümlerin hepsini ne zaman açsam izledim diyorm kapıyorum yaw bende izledim çoğunu ama ing. olunca sanki dizinin havasi bi değişmiş ne biliyim , daha bir ürkünç daha bir gerilimli olmuş :) offtopic .: bu arada arcane tam bir general edasi ile dolaşiyor forumlarda ... kendi yetki alaninda sade , sadece ünvanı yazıyor ama herkez ne olduğunu biliyor ... diğer alanlarda ise parlatip takıyor madalyalarını , ahanda ben generalim şeklinde :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evt hired sana katiliyorum(: yıllarca tgrt de seyrettim ebnde böle ingilizce olduğunda çok bayık geliyo bana ((: hissedemiyom o duyguyu iyi seslendirmiş türkler (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Alt yazılı olması bence çok daha iyi. Season 1 izlememiş biri olarak CNBC'ye ne kadar teşekkür etsem azdır. [signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 28 Nisan 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bu yapılan hainliktir. : P[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 adamlar yapmış zamanında ya. dizi dediği budur. adamların 90 yılında yaptığı dizinin senaryolarına bakın. bizim yaklaşık o yıllarda çevirdiğimiz filmlere bakın. amanin aman[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kingdom hospital izliycez diye bunu kacırdık yaw üf[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 başladı bugünkü bölüm,kaçırmak istemeyenlere...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bu bölümde herşeyi 2. reklam girmeden anlamıştım zaten yahu[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Sabo zaten 2. reklam dizinin sonlarına doğru veriliyor :) Yani oraya kadar birşey anlaman doğal ehe. 93-94 Yıllarında bile bukadar başarılı bir dizi, gerek oyuncuları(mulder-scully) gerek seneryosuyla ve Chris Carter gibi biriyle harika bir Dizi yapılmış. Beni şu anda en çok sevindiren Dizilerin Part I, Part II olarak ayrılmaması Season 2den sora sanırım ayırılyıordu oyle ama şimdi guzel tek bolumluk diziler. Her bölüm başka bir macera.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yok yani demek istediğim 2. reklam daha verilmeden anlaşılmıştı diyorum. zaten hemen hergün izliyorum biliyorum ne zaman reklam verildiğini cnbce'de merak etme =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ben başinda anladiydim :P hehe[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 saat konusunda bişi yapçaklarını sanmam bi izleyicinin mail'i ve ona verilen cevabı yayınlamışlar bu ayki dergide x files ile ilgili izleyici hamileymiş sağlığına dikkat etmesi gerekiyomuş ve gece geç saatte izleyemiyomuş cevap:sağlığınıza dikkat edin,biz böyle diziler daha sonra da yayınlarız,ileride işallah çocuğunuzla beraber yanyana izlersiniz... heh yapmazlar herhalde yayın saatiyle ilgili bi değişiklik...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar