Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :( Son X-Files haftamız...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Disappear, 13 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Pazartesi Anasazi isimli 2. sezonun son bolumu var Evet. Salı günü Season 3 "The Blessing Way" adlı bölüm ile başlamış olucak.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sonucta $erif ben hallederim dedi adamlarini daldirtti onlar dalgic degildir mulder dikkat ettiysen ben prof. getiriyim istersen dedi oda yok ben hallederim dedi yani hergun 1 adam yeseler farkedilmemesi imkansiz olurki adamlar 20 senedir en az suduruyolar bu i$i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 dalgıç olmayan adamı arama yaptırmak için daldıramazlar kasabadaki herkes değil bazıları kabileye dahil hergün değil arada sırada insan yiyolar sonsuz yaşama erişmek için hergün yemeleri gerekmiyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Disappear, 13 Haziran 2004 23:56 tarihinde demiş ki: sonucta $erif ben hallederim dedi adamlarini daldirtti onlar dalgic degildir mulder dikkat ettiysen ben prof. getiriyim istersen dedi oda yok ben hallederim dedi yani hergun 1 adam yeseler farkedilmemesi imkansiz olurki adamlar 20 senedir en az suduruyolar bu i$i Öle bişey hatırlamıyom ben sadece Sheriff dediki bu pis bir is dedi. Mulde'da bak istersen kendi adamları cagırıp yaptırabılırım sen yapmıyacaksan dedi. Ayrıca evt GeeM'inde dedigi gibi her gun bi adam yemıyolar. Bi kaç ain yapmaları yetiyor yılda. Hatta Scully'ının buldugu bı istatistik vardı bu bilinmeyen olumler hakkında su ana kadar 56 kısı kaybolmustu.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Another week of X-Files is upon us![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 HASSSSSTIR[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 MUAZZAM BOLUM![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 AABIII SÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPERSÜPER[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ohaaaa Mulder Skinner'a ACaip oturttu yanlız muahaha :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kendimi kaybettim yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bölümün adı "Anasazi" bi kızılderılı kabilesi adı ama UFO'lar karıştı yıne ben daha farklı beklıyodum. Ama buda guzel tabı :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yav neler oluyor!! manyak bir bölüm!!!![signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Oha abi Krycek'i tam vurucaktı mulder Scully kolundan vurdu mulderı oha ki ne oha yani. Bölum saglam Boru degıl Season 3'e gecıcek.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 salak scully gitti mulder ı vurdu ya gelde delirme şimdi :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi o ölü uzaylı neydi öyle LOL yannız varya acayip merak ediyorum file'ları.. Bu arada abi anlamadığım bi olay var NİYE O "teknolojik ezikliğin simgesi diskete benziyen kasetlerden" bir sürü kopya yapmıyorlar.. Adamın babası başından beri işin içindeymiş.. oha yani Eminim kız kardeşini de o kaçırtmıştır.. Merchandise in exchange for the girl.. Scully Mulder'ı vurdu.. Abi yuh :-) Scully'ye her saniye daha da bağlanıyorum.. Aşık falan oluyorum galiba :D O gözlere.. o masum yüz ifadesi beni çok etkiliyo.. Krycek kaştı namussuz o.ospu Bu kesin 2 bölümlük episode yarın akşama kadar yine muazzam bir bekleyişimiz olcak :D CSM Mulder'ın babasıyla başından beri buluşuyomuş var mı.. CSM göya Mulder'ı koruyomuş bence koruyodu da adam artık son damlaya geldi assasination attempt oldu. Mulder Cama NİYE AMA NİYE O TEYPİ KOYUP IŞIĞI DIŞARI YANSITIYO?!?!?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu arada en baba x-files haftalarından biri imiş bu hafta Hele şu 3 gunku bolumler cok guzel oldugu soylenıyor thexfiles-tr.net'de.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hiç bakmadım oraya? Çek etmek lazım.. allah başlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 . [Bu mesaj GeeM tarafından 15 Haziran 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 scully rule gene kurtardı mulderi. mulder hasta ediyo adamı bazen hiç düşünmeden aptal aptal hareket ediyo ama ince iş bu işler ;) Babasına da uyuz oldum, denyo iki saat bi bok anlatamadı ekran başında delirdim ehe Ben diyorum ki goods=aliens heralde neyse reklam bitti ben izlemeye gidiorum Sove mesajını editlesene abi forumu bozmuşsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 HAAAYIIRR! BU İŞKENCEEEEEE RESMEN İŞKENCE BEN YARIN AKŞAMA KADAR BEKLYEEEEMEEEEEM![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Şerefsiz CSM yaktı bütün Vagonu. Uzaylı cesetleride gitti. Tabi Mulder'ın nereye gittigi daha buyuk merak konusu. Yarın Season 3'e girmiş oluyor x files.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi bu nedir ya dizi değil beyin fırtınası mübarek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 baba pardon ya 30 dk geçmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 csm in açılımı neydi tam[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar