Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 bir kaç gün önce başladı. lan kablosuyla bağlıyım ve düzenli olarak kopuyor. modeme restart atınca geliyor sonra kendi yine kopuyor. bazen kendi de geliyor yine kopuyor. tablet ya da telefondan bağlanıyorum bir sıkıntı yok. superonline yalın adsl var. aradım bişey yapamadılar. dns girdirdiler fln ama düzelmedi. bilgisayarda bi sıkıntı olsa gerek. var mı yardım edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 dostum uzun bi süre önce bende aynı sorunları yaşadım.Telefon ve tablet'le bağlanıyosun pc'ye gelince kopuyor tekrar bağlanıyor kafasına göre takılıyor. Uzun bi süre onunla uğraştım. başka bi internet hattına bağlanınca sorun olmuyor kopmuyor vs. kafam attı modemi değiştirdim sorun düzelmişti.Geçen sürede'de bi sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 hayda modem mi superonline verdi zaten beleş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 ip conflict olabilir mi acaba? modem'in yazılımını guncellemeyi bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 yeni modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Aynı sorun ben de var. Tavsiye ettiğiniz modem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar