yumy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Selamlar, Öncelikle bu konu hakkında ne kadar cahil olduğumu belirteyim. Parçaymış, bilgisayar toplamaymış hiç takip etmiyorum o yüzden Bilal'e önerir gibi önerirseniz çok makbule geçer. Elimde aşağıdaki özelliklerde 81263891 yıllık bir masaüstü var ve şöyle daha geçerli bir masaüstüm olsun istiyorum, daha çok oyun amaçlı. Über süper olmasına gerek yok (o kadar para da yok zaten dsf) Direkt sıfırdan bir şey mi almalıyım/toplamalıyım yoksa bu arkadaş adam olur mu onu merak ediyorum? (Saeros'un açtığı başlık gibi, yavaş yavaş toparlayım istiyorum mümkünse.) İlk şunu değiştir, şunu al, bunu çıkar vs. gibi yorumlar baya işime yarar. http://s32.postimg.org/70ke62ih1/pcspec.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Cöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Harddiski tut. Gerisini sıfırdan topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 2 tane raspberry pi 3 al , cross bagla bu makineden daha hizli olur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Kötü olduğunu biliyordum da şöyle 1-2 bişeyle orta seviye gelir belki dedim, o para dökülecek diyosunuz.. tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 7-8 yili var di mi o aletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 hmm 2008 in başında toplanmıştı ilk sanırım, emin değilim daha eski olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 BIOS update ile anakart Phenom X4 960 destekliyor sanırım, ucuza bulursun. 4 GB ram ilave, yeni ekran kartı, SSD alınacak. PSU ne bilmiyorum, tırt ise o da değişecek muhtemelen alacağın ekran kartına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 benim de böyle bayağı eski bir sistem vardı. ramleri tutup anakart, cpu, gpu değiştirdim sadece. sonradan upgrade etmek için pentium g3258 işlemci ve gtx 750 ti aldım. monitör zaten 768p şu an oyunlarda medium-high arası oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar