Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Selamlar, EVGA GTX 980 TI CLASSIFIED GAMING ACX 2.0+ sıfır kutusunda satılık. Backplate felan var tabii. Amerika'dan alınma. EVGA sitesi üzerinden kayıt yaptırıp, garanti sürecini başlatabilirsiniz. Jelatinli, sıfır, açılmamış, koklanmamış vs. Fiyat: 2000 TL Pazarlık payı maalesef yok. Gayet uyguna verdiğimi düşünüyorum. Daha önce benden çok ürün alan oldu burada biliyorsunuz, eminim kefil olacaklardır hem fiyata hem de benimle olan alış-verişlerine ;) 1070, 1080 argümanları ile gelmeyin isterim. Zira karşılaştırma yapmıyorum zaten ;) Siz koymadan ben koyayım : http://www.amazon.com/EVGA-CLASSIFIED-Installed-Backplate-06G-P4-4998-KR/dp/B010GK3YYC?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Satıldı. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Balta gelmedi, dram donmedi. Cok yavan oldu bu satis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 forum dısına satılmıstır sdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 off nası kaçırmışım hemde Rotweiler içim eridi ya safkaslfşa ama fiyat iyimiş de , bu kartı almanın zamanlaması kötü olurdu alan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 İyi fiyata satmış. Donanım haber ilanlarına baktımda adamlar 980'lerde 1300 lere kadar gerilemiş 980ti 1600-1900 arası gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 arkadaş insanlar satılmış ürüne bile balta vurmaya çalışıyor bu bölüm ne böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Sosyal hayattaki yetersizlerin dışa vurumu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ViForVictory said: Sosyal hayattaki yetersizlerin dışa vurumu işte. Güldürdün. Gözlüklerini takıp yazdığımı tekrardan düzgün okumanı tavsiye ederim. Malum sanırsam gözlerinde sorun var. Çok güzel fiyata satmış bunu ısrarla belirttim. Bu balta değildir. İnsanları ezmeye çalışarak veya laf sokmaya çalışarak hayatta bir yere geleceğini sanıyorsan öncelikle VForVendatta çakması güzel rüyandan bence bir an önce uyanmalısın. Kaç senedir şu forumdayım kimseye bu denli takılmazdım harbiden işinin pirisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 VFor filmi en sevmediğim filmlerdendir, nickimin de alakası yok. Kaldı ki ben genel olarak konuşmuştum ama üstüne alındığına göre demek ki var bir yaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ViForVictory said: VFor filmi en sevmediğim filmlerdendir, nickimin de alakası yok. Kaldı ki ben genel olarak konuşmuştum ama üstüne alındığına göre demek ki var bir yaran. Yetersiz tekil bir kelimedir. Yetersizler çoğul bir kelimedir. Türkçeyi de ben mi öğreteyim ? Benim seninle alıp veremediğim şu ana kadar yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Yetersizler yazmışım zaten, sanırım sen gözlüklerini takmalısın. Cyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ViForVictory said: Yetersizler yazmışım zaten, sanırım sen gözlüklerini takmalısın. Cyu Sonra bana laf sokmadığını ima ediyorsun. Komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Kriz anında 1 adet alırsın,hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ViForVictory said: Kriz anında 1 adet alırsın,hadi iyi geceler Komik olmaya çalıştığını her hareketinde belli ediyorsun. Güldürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 darkageman said: ViForVictory said: Kriz anında 1 adet alırsın,hadi iyi geceler Komik olmaya çalıştığını her hareketinde belli ediyorsun. Güldürdün. Sanada iyi geceler. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar