sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Selam. Şöyle bir şey yapmaya çalışıyorum ama yetemedim; Şimdi bu resimdeki dökümlü olan cloakların o dökümlü efektini alıp diğer düz olanlara da eklemek istiyorum ama bunu yaparken de onların kendi texture'ını bozmak istemiyorum. Yani örnek, baştaki hem dökümlü hem kahverengi olacak. Bunu nasıl yapabilirim? Hangi programda hangi toolu kullanarak yapılır bilale anlatır gibi anlatabilir mi biri pliz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 dokumluyu al dokumsuzun ustune koy, hue saturationdan saturationını sıfırla ki renk vermesin sonra dokumlunun layerını multiply yap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Dökümlü desiklerinden birini komple kes ve ayrı bir layer olarak çıkar. Sonra o layerı alıp istediğin bir diğer renkli elbisenin üzerine koy. Fakat bu dökümlü layer, layer sıralamadında diğerinin bir üstünde olmalı ki görünebilsin. Sonrasında bu dökümlüyü color managementten alttakine yakın renklere getir( hue saturation vs gibi) illa aynı olmasına gerek yok yakın olsa yeter. Sonrasında yine bu dökümlüyü blend modedan multiply et. O olmazsa farklı blend modelaeı tek tek dene. Muhtelemelen istediğin sonuca böyle ulaşırsın en kolay. Bu anlattıklarım adlında bilale anlatır gibi oldu ama ps hiç bilmiyorsan moleküler biyoloji gibi de gelebilir sdf Edit: cüce de aynı şeyi daha kısa anlatmış eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Çok teşekkürler, şimdi photoshop indirip yapmaya çalışcam adım adım. Bende paint.net var onla olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Yaptım, teşekkürler tekrar :) kaldı 3 tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 tabi sadece dokumu deil bütün dokusu gelicektir. onun cözümü bu kadar basit deil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Evet ama resimde bile zar zor görünüyor zaten, o kadar sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar