BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Evde kablo tv vardı. Salonda dijital kısmını diğer odada karasal yayını kullanıyoduk. Şimdi karasal yayın olayını iptal ediyo Turksat. Çözüm nedir birden çok tv varsa evde? Superonline'a geçiriyim diyorum ama çok tv de ne yapılıyor var mı çözğm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Birden çok televizyonu olan fakat mutlu olamayan adamın dramı konulu film mi çekicen abi, niye Vizyon da bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 nerde yazsaydım tv konularıda burda konusuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 dizisini hangi kanal yayinlayacak? bir de yayina giris tarihini eklemeniz lazim basliga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Dijitalde tracking olacagi icin mecburen digiturk yan oda tarzi bisi bakcaksiniz ya da netflix uyeligi gibi bisi alip max 5 alete ayni anda stream edebilecek bir sistem kullanacaksiniz. Tivibuda var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 uyduya gec abi cicek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 abi annemler kullancak adamlar ikinci kumandaya karşı tivibu fealn evi yakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 tvde ci slotu varsa dvb-c ile direk kendi kumandasından çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 hacı 37 ekran tüplü tv bunlar mutfakta biri felan bide kablo geçirme sıkıntısı var o zaman mecburen turksata devam yapcak işi yok karasal bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 BonePART said: nerde yazsaydım tv konularıda burda konusuluyo Donanım Yazılım. Burada TV konusu yayınlar bazında konuşuluyo, Uydunet-Türksat ıvır kıvır öbür taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 quixef said: BonePART said: nerde yazsaydım tv konularıda burda konusuluyo Donanım Yazılım. Burada TV konusu yayınlar bazında konuşuluyo, Uydunet-Türksat ıvır kıvır öbür taraf. işin yok galba ya konuştuk bile hacı biz bitti hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Çok güzel konuşmuşsunuz, süper çözümler üretmişsiniz hakkaten takdir ettim adsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 BonePART said: hacı 37 ekran tüplü tv bunlar mutfakta biri felan bide kablo geçirme sıkıntısı var o zaman mecburen turksata devam yapcak işi yok karasal bitene kadar wtf tüplümü bence önce onları yenileyin :) 400-600 e yakalarsın kampanyalardan dandik mandik tüplüden iyidir. Turksat aslında o karasal yayını değil kendi kablosundan gelen analog yayın... bu yayını iptal ediyor ise DVBA kullanırsın normal antenden digital yayın var artık. Bildiğimiz taraklı antenler varya çatıda duran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar