Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yine bir newb geldi huzurunuza: analiz calismalarim ve para kazanmam icin su nasil yapilir bana anlatin gozunuzu seveyim: Yandex Maps Google Maps API'lerinden benzinci, supermarket, okul vb. gibi POI yerlerin geo-loc datalasi export etmem lazim. * mesela izmir'de istanbul'da 1-2 buyuk semt icin Soyle kullanicam: misal ben izmir'de bir mekan/bar acarken 10 lokasyon belirledim. bunu hangi lokasyona acayim derken bu data oldukca isime yarayacak... (supermarkete kus ucusu x metre, metrobus duraginin y metre uzagi datasi cikiricam) edit: IBB'den de trafik datasi exportlayip density+POI haritasi cikartmak istiyorum. edit2: geo-loc bazli 3-4 harita tipi var elimde. bing + google + yandex (sat./nav.) vs. farkli harita tiplerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 teorik olarak: HTTP request (query yollayip) => JSON / XML cevap almam gerekiyor. HILFE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 verisini alacağın POI ler bellimi? Kuş uçuşu mesafe için biraz kastırır ama google earth ile kolayca data export ediyorsun. Gerçi search results ama elinde startup olmuş olur. Yada ben çok yanlış anladım emin değilim. youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 R ile yapılıyormuş: http://www.r-statistics.com/2009/03/what-is-r/ ama ben haritaya koymadan bunu yapmak istiyorum. X / Y / Z lokasyonlarının belirlediğim A noktasına uzaklığı gibi. machine learning için ilk kendim öğrenmem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Dragonfire said: verisini alacağın POI ler bellimi? Kuş uçuşu mesafe için biraz kastırır ama google earth ile kolayca data export ediyorsun. Gerçi search results ama elinde startup olmuş olur. Yada ben çok yanlış anladım emin değilim. POI'ler belli değil onları kendim elemem gerekiyor hepsinin olduğu listeden... daha başındayım işin. tşk cevabın için, bir bira ısmarlarım... edit: çok açıklayamadım ama şöyle: dükkan açıcam - elimde potansiyel kiralık/satılık mekanlar var A, B, C hepsini için ayrı loc. analizi yapmak istiyorum. bir analiz framework'üm var, ama POI'leri seçmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 anladım, emlak sitesi gibi. kiralık dükkanı seçiyorsun yakındaki metro, okul, iett, hastahane gibi cazip noktaları belirleyip bunun üzerinden puanlayabilirsin. Mesafesine görebir puan grubu olur. İç yapısı diğer bir puan grubunu oluşturur. Puan ne kadar yüksekse ilgini o kadar çok çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 evet, analitik bir şekilde yapmak için data ''scrape etmek'' lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 apache tomcat falan mı kurmam gerekiyor Google Place / Maps'e sorgulama göndermem için? mac os x için nerden query gönderebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bubble / blockspring falan kurdum da yine google api'lere query yollayamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 arcmap fln var da. yok mu kolayi bunun? veya nasil yaparim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Dragonfire said: verisini alacağın POI ler bellimi? Kuş uçuşu mesafe için biraz kastırır ama google earth ile kolayca data export ediyorsun. Gerçi search results ama elinde startup olmuş olur. Yada ben çok yanlış anladım emin değilim. teşekkür ederim, geldiğim noktada faydası oldu bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 rica ederim, sevindim işe yaradıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 10 dolara yaptirsana bunu freelancer.com'da falan, ugrasmaya degmez. Hintliler varken ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 o kadar ucuzsa ugrasmiyim dogru dedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Goering said: o kadar ucuzsa ugrasmiyim dogru dedin :) bu outsource isleri iyi guzelde adamin ne yaptigini hic bir zaman bilemeyeceksin.bi problem cikarsa cozemeyeceksin.ayni adami tekrar bulup bunda bug var sunu duzelt diyemeyeceksin(belki diyebilirsinde tabi). kendi kendine ilerliyosan zaman bagimliligi sorun degilse https://www.visualstudio.com/tr-tr/products/visual-studio-dev-essentials-vs.aspx suradan pluralsight hesabini aktive et.eskiden 6 ay premium uyelik veriyodu simdi 3 ay veriyo.3 ayda bayaa yeterli.python, javascript falan ne lazimsa oradan adim adim yuruyup isini hallet.dil problem cozerek ogrenilir.elinde de hazir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 evet haklisin da ogrenmeye + template'e 100 saat harcamisim ve tikandim. belli seyleri yapabiliyorum ama her istedigim datayi scrape edemiyorum... bakalim teklif verdim herhalde $300-400'den aza olmaz h.emlak g.maps yandex maps her yerden data scrape ettiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 http://shop.oreilly.com/product/0636920047346.do su seri guzel.proje baslandigicinda duzeni kurmak gereken adimlari guzel guzel anlatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar