KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Fuar standı için dandirikten bi statik projesi çizilecek. Yardımlarınızı esirgemeyin. durum acil. Bi arkadaşım yapacaktı. Daha doğrusu yaptıracakmış. İşi salladı salladı. Son akşam için de arkadaşım ankaraya gitti yapamıcak. sen de naparsan yap diyip bıraktı. Dolayısıyla yarın öğlene kadar birisinin bana yardım etmesi gerekiyor. öyle biri var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 asarım lan öyle arkadaşı. umarım birini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Arkadaş kelimesini typolamışsın, arkadaş öyle olmuyor zira. Yetiştirirsin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 eyw. abi bi haftadır konuşuoduk oka yaparım hallederim sıkıntı yok dedi. kafam rahat tabi benim. ertelene ertelene son geceye kadar geldi. Ama gündüz konuştum daha. Hallederiz sıkıntı yok dedi. 11 oldu bundan ses seda yok. aradım dedim naptın? dedi, bende seni aradım ulaşamadım, vs vs sonuç olarak yapacak bişi yok. bi kaç sora hallederim ancak dedi. Ya adamı da severdim. Boşu boşuna güvenimi kırdı. Artık da daha tamir olmaz. bu gece yalan oldu gibi. yarın sabahtan aramaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 oha lan senin için bi arkadaşa sorayim dedim şirketini kurmuşlar lan adamlar herşeye para çekio veletlere bak abooo asfjkasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Editor said: oha lan senin için bi arkadaşa sorayim dedim şirketini kurmuşlar lan adamlar herşeye para çekio veletlere bak abooo asfjkasl çeksinler çeksinler, kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 KillJoy said: Ya adamı da severdim. Boşu boşuna güvenimi kırdı. Artık da daha tamir olmaz. en büyük kabusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar