-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben lise 2.sınıfa gidiyorum ve üniversitede tıp okumak istiyorum ama bir sürü soru işareti var kafamda..bazı şeyler duydum tus sınavında felan dereceler hep ege üniversitesinden çıkıomuş hacettepenin adıı kalmış diolar???bana biras yardııımm!!!
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim ablam ege mezunu tusu kazanamadı 3 senedir ekiekei. hacettepeyi az puan farkla kazanamamıstı. HACETTEPE İNGİLİZCE TIP senin aradıgın. kolay gelsin.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 boğaziçi için de adı çıkmış derler çekemeyen şahıslar. tus tamamen sana kalmış. Sonuçta adamların sana öğrettikleri belli, senin öğrenip öğrenmemende sorun.[signature][hline]Tulahr
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben fen lisesindeyim. Bizim eski mezunlardan biri su an Ege'de tıp okuyo. adam öğrenci öğretmen ilişkisinin çok iyi olduğunu, pratikte daha iyi eğitim verdiğini felan söylüyodu.....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sacma bir soru olmus hacettepe en iyi tiptir turkiyedeki[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hacettepe cerrahpasa capa diye gider zaten hangi doktora sorarsan sor univ egitim cok onemli degildir ihtisas yaptigin yer cok daha onemli deyip avutabilirler bilmiyorum sen en iyisi hedefle sampiyonu olmaya calis[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gata?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tabiki hacettepe[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hacettepe güzel mekan .. Ne zaman yola çıkıyoruz ?[signature][hline]
Dantes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hmm... Hacettepe de ingilizce eğitim olduğu için çok daha zor olur diye tahmin ediyorum. Ege'de okuyan arkadaşlarım gayet memnunlar ama ben tercih yapsam Hacettepe tıp seçerdim :) Tabi öncelikle o kadar puanı almak sorun Öss denilen o sınavda :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hacettepe İng Tıp zor ama bunu zor kılan İng değil eğitim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eet hacettepe zor :) gercı butun uniler oyle ama ablam hacettepe de gıda muh. de 3. sınıf olucek kasmaktan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tıp hiç bir okulda kolay değilki. Eğer tıpı seçiceksen sabah akşam çalışmayı göze alıcaksın. En kotusu sınav zamanları genelde diğer bölümlerin sınavlarından sonra oluyor. Onlar sınavlarını bitirip evlerine dönerken seninde inek gibi çalışman gerekiyor. Ama tabiki tıpıda bitirince artılarını saymakla bitmez diğer bölümlere göre. Gülü seven dikenine katlanır muhabbeti.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hacettepe kesinlikle[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Throndor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Zor mor değil tıp..eşşeği bağlasan bitirir senden 2 sene sonra.. tembelin bayrakla koşanıyım yine bitirdim.. bitirdiğin okulda çok kötü bir yer değilse farketmez çok.. hacettepe , ege , çapa , gazi felan felan hepsinde çalıştığın kadar öğrenirsin.. çok boktan bi üniversite olmadığı sürece iyidir.. TUS olayına da oturup günde 8 saat 6 ay aralıksız çalışırsan istediğin yere girersin büyük ihtimal... uzmanlığı yaptığın yer önemli esasen.. gerisi hikaye.. bilmemnerenin rezil üniversitesinden mezun ol hacettepe gözü kazan, hacettepeden mezun olup düzgün bi yeri kazanamayan adamdan açık farkla önde olursun.. tıp okumak bitirmek veya nerede okuduğun çok kötü bir yerde okumadığın sürece önemsiz.. önemli olan doktor olarak hayatını devam ettirmek isteyip istemediğin.. mesaiden sonra devam eden bir işi hakkaten istiyormusun yoksa saat 5 dedimi yatana kadar zamanının senin olduğu bi iş mi istiyorsun.. 40 yaşında bile akşam oturup makale okuyan, 1 hafta sonra yaptığı işi 1 hafta önce okuduğu bilgilerle sürdüren biri mi olmak istiyorsun yoksa bütün hayatını üniversitenin ve ilk işe başladıktan sonraki bir iki yıllık tecrubenin öğrettikleriyle mi götürmek istiyorsun.. budur bütün önemli olan.. Okul zorluğu , TUS felan onlar sen çalışkan bi adamsan hikaye.. Sen egeliysen ege tıp yazabilirsin mesela, sıcak memleket vesaire.. hayatının bir 6 yılı geçecek en azından yazdığın okulda.. güzel bi öğrencilik geçer.. Ankaralıysan yada ankarayı seviyorsan da hacettepe iyidir.. Okul önemsiz değil tabi ama o okulda sen 6 yıl geçireceksin.. o şehirde sen 6 yıl yaşayacaksın.. okula göre değil kendine göre karar versen akıllılık edersin.. Yani diyeceğim odur ki okul önemli ama zaten adı olan iyi okullar arasında tercih yaparken bunlar arasında geleceğin açısından fark yaratacak olan sen olacaksın, okul değil.. Başta tıpdan emin misin ona karar ver.. sonra da okula değil kendine bakarak üniversiteye karar ver.. Nacizane fikrim.. Kolay gelsin.. çok çalış.. üniversite sınavı çok önemli.. [Bu mesaj Throndor tarafından 24 Ocak 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence direk başlık saçma türkiyede tıp deyince akla ilk gelen okul hacettepe.ben hacettepe istatistikte okuyorum hacettepenin kızları meşhurdur derlerdi gittim gördüm onayladım hepsi ilik gibi :P direk (kazanma şansın varsa çünkü %1,%2 lik dilimleri alıyor hatta bu sene %2 yi görmemiştir bilmiyom tam olarak ama) hacettepe yaz sen.[signature][hline]counter strike by the way... (kantır strayk "baydı" vğey)
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tabi ilik gibi kızlar olayı beytepe kampüsünde.sıhhiye kampüsünü bilemeyecem hhehe...(not:sıhhiye kampüsününü yani tıp fakültesinin yeri de mükemmel.merkezi yer.biz her sabah beytepeye giderken ömrümüzden yıllar gidiyo kilometrelerce yol.valla ankarada evim var ama 2 vasıta gidiyorum o yüzden yurda geçecem seneye hahaa)[signature][hline]counter strike by the way... (kantır strayk "baydı" vğey)
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 alatariel senle aynı durumdayım ama ben ilk ege o olmazsa gata du$unuyorum. gatayı da du$un derim.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 cerrahpaşa ya da hacettepe arasında bi soru olması lazımdı :)[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hacettepe olsun. Seni de Türkçü yaparız :)[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kesinlikle Hacettepe :)[signature][hline]
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya bak ege diyosunz da mis gbi deniz izmirin güzel kızları çok soğuk olmuyo hava mis gbi.Üniversteye gelnce olsn düşünmek lazım bence böle şeleri. Şahsen Kabataş Erkek Lisesindeyim ve her gün boğazın dibinde uyanıorm çok güsel :D
Öne çıkan mesajlar