Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 selam, maillaştığım birine dosya sormuştum. şirket hesabıyla konuşuyorum. bi döküman attılar drive dosyası gibi. google signine gidiyor. e chromeda kullanıyorum zaten signinim çoktan, o yüzden kıllandırdı link fakat girmedim tabii bir şey. linke tıkladık 2 3 kez tabii. sıkıntı durumu nedir? sipastik mcaffe var bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1 İzin almış mı almamış bi bak istersen şu linkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 link güzelmiş valla bilgisayardan açtım, hani app authorizationlık bişey yoktu. gerçi videostream diye bişey vardı onu kaldırmış oldum neyse artık hani direk şifre accyi çekebilicek bi formattaydı diyeyim, google arayüzünü kullanarak. ama girmedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Normalde auto hazır logged olmuşken auth filan ayarliyor izinleri alıyor full ama o linkler baya professional oluyor o yüzden normal fake sayfasıdır o login girmeni sağlayıp çalacaklardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 yırttım mı diyosun Editor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar