Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

instagram yardım lazım

benjani

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

olum siz ne diyosunuz benim hatun senin takip ettiğin sayısı 2 azalıp 2 arttı kimleri takip ediyosun beni kandıramassın diye beni darlamıştı, haftalardır instagrama bakmıyodum bile muhtemelen birileri instasını donduurp açtı falan araba kullanıyodum direksiyonu sağa kırıp şarampole yuvarlıcaktım sinirden sdjfsldksdls olm kadınların racial özellikleri bunlar ya, ya da bana hep böyle denk geliyo bilmiom uzun ilişkiler saçmalıyo hep

buna verilen tepki önemli ya. kimisi şöyle: "olur mu aşkım 10 gündür instagram'a girmedim, al bak kimleri followluyorum gör, hiç kimse yok valla bak." diyor. ondan sonra bütün ilişki boyunca hatun her zaman kendini haklı görüyor bu tür kezbanlıklar yapmakta.

bir de bunu demek var: "kaç gündür instagram'a girmedim. neyse nedir, kimi followluyorsam da followluyorum, gidip hergün benim instagram sayılarımı takip ettiğin için tebrik ediyorum seni" vs. he bunu demeye çoğu kişinin maçası yemiyor ama bunun aynısını daha düzgün bir şekilde söyleyebilirsiniz.

ama buna benzer konu ilk açıldığında ağırlığını koymazsan, tepene biner.

ha bana göre en güzeli bu tür şeyleri takmayan bir hatun bulmak ama o türkiyede %20 ihtimal falan heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...