Commodores Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar Eclipse'de Novice TKA karakterim var.Bu zamana kadar nasil katim bnde bilmiyorum ama artık işler oldukça zorlaştı.Evet exp konusundan bahsediyorum.Hangi yaratıklardan ve nerdekilerden en iyi expyi kazanırım.Şimdiden söyliyim bi armourum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 huurton huntress keseceksin her biri 3500 xp verecek en başlarda biraz zorlanacaksın ama sonraları kasman çok daha kolaylaşacak. bu arada ilke önce 3. sütunu doldur hem speed hemde spin atack yüzünden. daha sonra 2. sütun. sonra 1. sutün. Son sütun zaten kendi kendine dolacak combat xp den dolayı.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 novice den sonra en iyi quenker aslında ama armorun yoksa medicle de alabilirsin sanırım armor alınca ve biraz daha gelisince huurton stalkerler daha cok veriyo xp. önce speed veren dalı yap bu arada.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Commodores Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben şahsen armour almayı düşünmüyorum.Çünkü Jedi'lık yolunda bayağ salam adımlar attım ve sadece bir proffesionu masterlamam kaldı.Jedi oluncada armour giymeyi düşünmüyorum.(tabi olabilirsem ama neden olamyımki?!)Nerde bu huurtonlar bilginiz varmı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 dantooine[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 birisi bu arkadaşa jedi olana kadar ne kadar çok armor eskiteceğini anlatabilir mi?[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 10 set falan ubese, sayısız psg, 25+ set comp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok genwa sende biraz abartmışsın :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla benimki daha da fazla :D krayt avları, ns falan derken oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 e adam jedi olmayı takmış kafasına büyük ihtimal. başka şeylerle *vakit öldüreceğini* sanmıyorum :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: tunch, 31 Ocak 2005 16:48 tarihinde demiş ki: e adam jedi olmayı takmış kafasına büyük ihtimal. başka şeylerle *vakit öldüreceğini* sanmıyorum :D e bende jedi olmayi kafama taktim ama gidip bi ancient krayta tek basima kafa tutup, 2 dakika boyunca yerlerde surunup,sora da ölmeye zaman ayiriyorum:D.azcik da eglence dimi ama[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Jedi olmanın yolu armor giymekten geçer...[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence jedi insanın üzerine yakışanı giymesidir.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bana bh armor pek yakişio ama ls ile giyemiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Commodores Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Armorsuz da Jedi olunabileceğine ben inaniyorum.Güzel bir grup bulursanız ve eğer o grupta size yardımcı olacak insanlar varsa gayet güzel Jedi olunur.Şahsen bn bugün öyle kastim TKA Novice i.Öyle huurton,krayt falan değil direk rancor,ancient bull rancor larla falan kastim.Gayette güzel exp geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Olamazsın... Hadi oldun diyelim.. Phaselerde takılacan.. Phaseleri yapsan bile 4. phasede takılacan.. 4. phasei yapsan bile fs xp kasarken takılacan.. fs xpyi yapsan bile (ki armorsuz yapamazsın) jedi initiate trialinde takilirsin (gerçi onda zaten gerek yok ama neyse..) Armorlara bu kadar düşman olma. Olurda birgün şehir basmaya gidersin, armorsuz gidersen harcarlar hemen seni. Melee isen Kraytı zaten armorsuz kesemezsin(ne huurton ne krayt kestim demişinde ondan söyledim)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 commodores, tka rehberimizden yardım aldın mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 01 Şubat 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Commodores Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet yararlandım.Ve yararlanıyorumda.Fakat bu armorların stat düşürmesi olayi bni uyuz ediyor.Herzaman bufflı olamıyorsun ve npc ler yada player lar sana herzaman bufflıyken dalmıyorlar.Buffsızken ne npc ye nde playerlara karsı bi hiçim neredeyse.(Armorluyken tabii.) [Bu mesaj Commodores tarafından 01 Şubat 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Commodores, 01 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Armorsuz da Jedi olunabileceğine ben inaniyorum.Güzel bir grup bulursanız ve eğer o grupta size yardımcı olacak insanlar varsa gayet güzel Jedi olunur.Şahsen bn bugün öyle kastim TKA Novice i.Öyle huurton,krayt falan değil direk rancor,ancient bull rancor larla falan kastim.Gayette güzel exp geldi. Çok komik. Daha köye gitmediğin için kaç exp gerekeceğini de bilmiyorsun. 6 treeyi de combat ile dolduracak isen, 110.250.000 weapon exp 'ye ihtiyacın olacak. Bu da günde 50 - 60k weapon exp ile bitmez. Exp kasmaya başlayınca göreceksin zaman kaybetmeden buff zamanını max derecede kullanarak exp yapmaya çalışman gerekiyor. Yani öyle hay enerjim gitti kendimi iyileştireyim, yok kaçayım dinleneyim gibi lükslerin olmayacak. Ayrıca grup ile exp kasmanın da ne kadar saçma bir olay olduğunu ilk gününde eline geçen exp ile anlayacaksın. O yüzden binlerce insanın yaptığı gibi helmet, body, eldiven ve bottan oluşan ubese veya composite setini alıp jedi yolundaki temeline tuğlalar dikmeye başlayabilirsin.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 buffsız ben bi hiçim .... swg yi bitiren olay budur[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya bu sadece başlık , ellik , botlar ve gövde armoru olayı ne ? Daha az stat düşürmesinin yanında başka bi yararı varmı ? yada setin dier parçaları işe yaramıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 pek değil. ama grenade ile fs kasacaksan yarıyo.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Commodores Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Eclipse'de bana güzel bir Ubese Armor satabilecek olan varmı :)"Tabi uygun bi fiyata" :)? Bakalım dediklerinizi dikkate alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende köyden questlerle ilgili bir açıklama yapayim bari :d simdi bazı questlerde thuglar cartlar curtlar var, savascı olduguna görede craft questi yapamayacan yani bunlardan birine elbetde denk gelecen, bunlar setli bir adama bileki ben yaparken üzerimde 90-90 olan set vardı üzerimde ne emeklerle buldum bunu :D nese orda bi tanesi bu sete ragmen 1.1k mı ne vurmustu bana buda demek oluyor ki setsiz olursan ki %90 resiste 1.1k vuruyor, %0 a kaç vurur sen hesepla ona göre setini yap :D daha önünde en az 4 buçuk ay var jedi olmak için, kaba bir hesapla yaklasık 30 set degistirirsin herhalde, bende öle olmustu :D Bide mesajında jedi oluncada giymeyi düsünmüyorum yazmıssın yanlıs okumadıysam, jedi olduktan sonra istesende set giyemeceksin :D o yüzden giyebiliyorken giy zevkini al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Genwa, 31 Ocak 2005 18:54 tarihinde demiş ki: bana bh armor pek yakişio ama ls ile giyemiom :( bende hep mando hayal ettiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar