Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teras Kasi Artist

Commodores

Öne çıkan mesajlar

huurton huntress keseceksin her biri 3500 xp verecek en başlarda biraz zorlanacaksın ama sonraları kasman çok daha kolaylaşacak.

bu arada ilke önce 3. sütunu doldur hem speed hemde spin atack yüzünden.

daha sonra 2. sütun. sonra 1. sutün. Son sütun zaten kendi kendine dolacak combat xp den dolayı.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen armour almayı düşünmüyorum.Çünkü Jedi'lık yolunda bayağ salam adımlar attım ve sadece bir proffesionu masterlamam kaldı.Jedi oluncada armour giymeyi düşünmüyorum.(tabi olabilirsem ama neden olamyımki?!)Nerde bu huurtonlar bilginiz varmı?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 31 Ocak 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
e adam jedi olmayı takmış kafasına büyük ihtimal. başka şeylerle *vakit öldüreceğini* sanmıyorum :D

e bende jedi olmayi kafama taktim ama gidip bi ancient krayta tek basima kafa tutup, 2 dakika boyunca yerlerde surunup,sora da ölmeye zaman ayiriyorum:D.azcik da eglence dimi ama[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
Sosyal ağlarda paylaş

Armorsuz da Jedi olunabileceğine ben inaniyorum.Güzel bir grup bulursanız ve eğer o grupta size yardımcı olacak insanlar varsa gayet güzel Jedi olunur.Şahsen bn bugün öyle kastim TKA Novice i.Öyle huurton,krayt falan değil direk rancor,ancient bull rancor larla falan kastim.Gayette güzel exp geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Olamazsın...

Hadi oldun diyelim..

Phaselerde takılacan..

Phaseleri yapsan bile 4. phasede takılacan..

4. phasei yapsan bile fs xp kasarken takılacan..

fs xpyi yapsan bile (ki armorsuz yapamazsın) jedi initiate trialinde takilirsin (gerçi onda zaten gerek yok ama neyse..)

Armorlara bu kadar düşman olma. Olurda birgün şehir basmaya gidersin, armorsuz gidersen harcarlar hemen seni.

Melee isen Kraytı zaten armorsuz kesemezsin(ne huurton ne krayt kestim demişinde ondan söyledim)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yararlandım.Ve yararlanıyorumda.Fakat bu armorların stat düşürmesi olayi bni uyuz ediyor.Herzaman bufflı olamıyorsun ve npc ler yada player lar sana herzaman bufflıyken dalmıyorlar.Buffsızken ne npc ye nde playerlara karsı bi hiçim neredeyse.(Armorluyken tabii.)

[Bu mesaj Commodores tarafından 01 Şubat 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Commodores, 01 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
Armorsuz da Jedi olunabileceğine ben inaniyorum.Güzel bir grup bulursanız ve eğer o grupta size yardımcı olacak insanlar varsa gayet güzel Jedi olunur.Şahsen bn bugün öyle kastim TKA Novice i.Öyle huurton,krayt falan değil direk rancor,ancient bull rancor larla falan kastim.Gayette güzel exp geldi.

Çok komik. Daha köye gitmediğin için kaç exp gerekeceğini de bilmiyorsun. 6 treeyi de combat ile dolduracak isen, 110.250.000 weapon exp 'ye ihtiyacın olacak. Bu da günde 50 - 60k weapon exp ile bitmez. Exp kasmaya başlayınca göreceksin zaman kaybetmeden buff zamanını max derecede kullanarak exp yapmaya çalışman gerekiyor. Yani öyle hay enerjim gitti kendimi iyileştireyim, yok kaçayım dinleneyim gibi lükslerin olmayacak. Ayrıca grup ile exp kasmanın da ne kadar saçma bir olay olduğunu ilk gününde eline geçen exp ile anlayacaksın. O yüzden binlerce insanın yaptığı gibi helmet, body, eldiven ve bottan oluşan ubese veya composite setini alıp jedi yolundaki temeline tuğlalar dikmeye başlayabilirsin.[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse - Force Academy
Sosyal ağlarda paylaş

bende köyden questlerle ilgili bir açıklama yapayim bari :d

simdi bazı questlerde thuglar cartlar curtlar var, savascı olduguna görede craft questi yapamayacan yani bunlardan birine elbetde denk gelecen, bunlar setli bir adama bileki ben yaparken üzerimde 90-90 olan set vardı üzerimde ne emeklerle buldum bunu :D nese orda bi tanesi bu sete ragmen 1.1k mı ne vurmustu bana buda demek oluyor ki setsiz olursan ki %90 resiste 1.1k vuruyor, %0 a kaç vurur sen hesepla ona göre setini yap :D

daha önünde en az 4 buçuk ay var jedi olmak için, kaba bir hesapla yaklasık 30 set degistirirsin herhalde, bende öle olmustu :D

Bide mesajında jedi oluncada giymeyi düsünmüyorum yazmıssın yanlıs okumadıysam, jedi olduktan sonra istesende set giyemeceksin :D o yüzden giyebiliyorken giy zevkini al :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...