arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Enlight 10 Mayıs'ta serinin üçüncü oyununun 1 hafta sonra piyasaya çıkacağını bildirmişti.Üç yeni ırk (önceki 12 ye ilave olarak dese de sanırım toplam 16 ırk var) ve yeni grafik motoru (2D) ve daha fazla roleplay seçeneği vaad ediliyor.Tabii roleplay den kastı level up olacak sonuçta strateji oyunu :D.Kahraman sistemi Warlords IV'den farklı olacakmış, tamamen yeniymiş.28 farklı şekilde oluyormuş.demosunu indirmek içinekran görüntülerikaynak: gamespot.com[Bu mesaj arcane tarafından 19 Mayıs 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hemen çekiyorum demoyu harika. bu oyunun II sinin orjinali elimde mevcut isteyene çok ucuza satabilirim =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Walla 1.si süperdi 2.si dehşetti bunuda dört gözle bekliyorum oyundaki her ünitenin bile exp kazanıp level atlaması ayrı bir mevzu heronu savaştan savaşa götürüp ona level up aldırman ayrı bir mevzu çok zewkliydi bir ara Battlecry 1de çılgına bağlamıştık multi olayını warsa yapan gene yaparım walla :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arkadaslar oyun gayet cıkık ... kadıkoy den aldım bugun ... hosbısı olmus şık bısı olmus ... warlord4(muydu 3 mu ?) etkılerını tasıyo ... bazı cakallıklar duzeltılmıs ... bazı seyler eklenmıs ... arayuzler daha sık olmus ... wlbc2 nın uzerınde sacma oynamalar yaparak b.k etmemısler ... gıbı gorundu bana 3 saatlık gameplay den sonra (necro rulaz) ... tek cd ben begendım (sımdılık) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 2. si süperdi şahsen oynadım ama Delicuan açıklar mısın hoca ne gibi farkları varda süper görüntüler 2. oyunun aynısı neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 off çok özür dilerim ya ben hep mesajı bikaç kere yollamaya çalıştım bağlantı kötü hep mesaj atıldı yerine sayfa görüntülenemedi çıkıyordu herhalde mesaj gitmedi sandım diğer mesajlarımı siler misiniz çok özür dilerim şimdi farkettim değiştiremedimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tmm anladık :) nese walla bende kaçırmam 2. yi oynamıştım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet 2. cide valla o assasinlerin quickly into the shadows diyişleri ve arka plan sesi vardı bir tane ağlama gibi onlar çok güzeldi vede bir kaleyi fethedince çıkan flim ve müziği:) ha birde bunda umarım herolar daha güçsüz olmuştur eskisinde cıvığı çıkıyordu bi hero yaratıyordun lvl 20 savaşçı oluyordu daha tüm ülkeyi tek başına öldürüyordu asker üretmeden titanı bile alırdı be:) [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 20 Mayıs 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 *2. oyundan mantık olarak farkları var ... *2. oyunda provınence (bolge) alarak bonus elde edıyorduk ,bunda quest tamamlayarak yapıyoruz ... *stratejık kısmının yanı sıra roleplay katmıslar oyuna ... *pekcok oyun duzenı eklenmıs ,1 vs 1 hero arena yada 4 vs 1 barbarıan trıbal arena falan gıbı yenı gorevler var ... *oyunda pekcok ıtem var hero yu bunlar sekıllendırıyor ... *2. oyunda oyun baslarında savascımı buyucumu tercıhı yapıp uc secımlerı ılerleyen zamanlarda (ıcemage necro vs) yapıyorduk bunda dırekt baskayabılıyoruz ... *buyucu hero lar ıcın buyu level ları var ; ornegın necromancy ı 11 yanı ılk 10 + 1 yaparsanız 2.sevıye ilk buyuyu yapıyorsunuz ki buda tek spellle 2 skeleton summon etmenızı saglıyor ... *oyunda ulkelerın herbırının ıcın yanı oyunun ana yuzunde (ınterface) o kısımla alakalı neler oldugu gorunuyor ; artık merc kıralayabılıyor ıtem alıp satabılıyoruz ,ve her ulke ıcınde 1 den fazla gorev var (5-6 gordum) ... *hero larda 4 er mana ve health potıon var ... * o super hero olayı maalesef yıne gecerlı ama warlords 4 tekı yaratık skıll lerı gecerlı ,yanı kıcı kırık 2. sevıye unıt ınstant kıll ozellıgıyle gelıp n HP lı n combatlı n armorlu hero nuzu tek vurusta yatırabılıyor ... neyse fazla uzamaya baslamıs sevenlerının kesın alıp oynaması lazım kanaatımce 1 cd zaten bısı degıl yanı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bu oyunun türü ne oluyo???[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 alla alal sordum bugun cıkmadı dedi adam nese.. [Bu mesaj Diablo tarafından 22 Mayıs 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 biz de aradık bugün bulamadık, kadıköy e bakmak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 alla alla ya bende warlords 3 battlecry vardi diye hatirliom sadece battlecry miydi acaba.. =P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 warlords 3 o sadece warlords battlecry farklı[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 alsamda bi oyunu multi yapsak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 iyide o oyun bende 2 günden beri var oyunuyorum bayağı ilerledim çok sağlam ben çok tuttum. darısı başınıza[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 oyunu baya sevdim heroes ile warcraft karisimi olmus biraz (Heroes 3 ve Warcraft II ama hehe) onceki oyunlarini fazla oynayamamistim, ama yanis hatirlamiyosam onlarda boole strateji bolumu yoktu, savastiniz, kazanan taraf bu: derdi boole daha guzel bence hehe[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yükledim oynicam, umarım hüsrana uğramam patlıyorum sıkıntıdan zaten, şu oyun güzel çıksın pliz hehe korkuyorum dandikse diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 eheheh ... 5. ironman hero ma baslıyom ... kaşıntı diz boyu ... 4 unude elledıler ... lvl 12 (RIP) necro (hunharca ıcınde bulundugu kuleyı yıkıp anıden aldılar assagı...) lvl 9 (RIP) warcheif (ahah teketek te dinazor u alamadı aşagı :(:)) lvl 7 tınker (RIP) ınstant kıll e gıtti (assasınate ettıler garıbımı) ... lvl 17 arcmage (RIP) dalgınlık ... acyıp eglencelı yaw ... alchemy ye 1 lvl vererek ıtem larınızı kendınız yapabılıyorsunuz bılıyorsunuz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 oyun çook kötü sırf hero kasmasına oynuyorum ne grafik var ne ses , müzikler fena değil oynanabilirlik düşük, strateji direk yalan 2 yıl önce çıkmış olsaydı belki daha iyi gözükebilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 grafikleri basit olmuş. unitler çok yavaş ama oyunu beğendim ben. daha önce hiç warlordsa bulaşmamıştım belkide o yüzden fena gelmemiştir:) grafiklerin basitliği de hoşuma gitti biraz sistemim iyi gerçi ama hep güzel grafikli oyun oynayınca insan özlüyo yaw:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 valla arcane ben uzun suredir rahat oynayabilecegim bi oyun ariyodum bu oyun istedigim gibi bisi oldu hinimini oynuyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 şöyle diyim bu oyunun kötü oluşu tartışmasızdır, o kadar kötü.. zevk alan oynasın tabii ona lafım yok ama bu kötü olduğu gerçeğini değiştirmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 :D lame demedim ben, başka kelimeler kullandım onlar icq mesajları, burası forum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 tek kelimeyle ''OHA'' ya bu resmen ek paket olacak oyundu bi kere warlords battlecry ile grafikleri aynı strateji olayı gene aynı üniteler aynı 4 yeni ırk eklenmiş falan filan of bu ne be berbat zaten 2. oyunda baymıştım şimdi aynı şeyleri görünce dahada kötü oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar