Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 günümüzde ATI nin bazı kartlarında bu soğutma sistemi kullanılıyor. VGA Silencer 1 yada 2 yi türkiyede satan bir site veya mağaza bileniniz varmı ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben Hepsiburada.com dan Silencer 2 almıştım.Bascuda, Mavibilgisayar filan bunlara bak derim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bascuda da yok hepsiburada ne kadar zamanda temin edebilir acaba bu arada sen ürününden memnunmusun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 vga silencer 1 almıştım mavibilgisayar.com dan 1 hafta içined gelmişti sanırım.tam test etme imkanım olmadı ekran kartının ısısını öğrenemiyorum çünkü, işlemcim geri kaldığından oyunlarda da sağlıklı karar veremiyorum , işlemcim p4 1.6 çoğu yeni nesil oyun yavaş çalışıyor ama bu işlemciden kaynaklanıyor sanırım, ekran kartım saphire 9800pro@xt[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bendede senin ekran kartından var seninki silencer II mi I mi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben çok memnunum vga silencer 2 den.Sesi yok, iyi soğutuyor.Max veya low şeklinde hızı düşürme imkanı da sunuyor.İçinden beleş macun da çıkıyor.Hepsiburada bana 4-5 güne yollamıştı diye hatırlıyorum belki daha kısa.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hıgh speed de low speed arasında ses farkı yok değilmi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hayır dinledim ses farkı yok.En fazla farkı kasanın kapağı açarsan ve biraz yaklaşırsan max ile low arasındaki farkı anlayabiliyorsun.Onun dışında kapak kapalı ve sen uzak isen duyamazsın fanın sesini.Ben o açıdan mutlu ve mesutum yani.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 dijitalcenter'da da olması lazım, ben oradan almıştım yanlış hatırlamıyosam[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 dijitalcenter artık satmıyor sanırım başka nerede olabilir ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Arkansis, 31 Ocak 2005 13:41 tarihinde demiş ki: bendede senin ekran kartından var seninki silencer II mi I mi ? silencer I olması lazım yani I,II yazmıyo ama şu an www.mavibilgisayar.com da gözüküyo artic vga silencer ama stokta kalmamış benimki aynısı işte[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet stokta başka nerede bulabilirm acaba[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 of yok hiçbiryerde yok son bir ümit olarak upluyorum topici belki bir bilen vardır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar