maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 selam ahali varmıdır patiden yabancı olsun tr olsun run uo tarzı serverda oynayan aktif olarak bu aralar işsizlikten bi uo ya sarayım diyorum tekrardan sphere baydı yıllarca az champ dönelim bodcu kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Venus'un vardı serverı, yasak mı bilmiyorum şu an ismini vermek. Bir de RunUO'nun kendi serverları var, razoru ilk kurduğunda otomatik olarak ip yazdığın yerin yanından listeyi aç görürsün. Venusun serverda bizim arkadaşlar oynuyor. İstersen yönlendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 girdim ben venusun serverını biliyorumda işte tek zor o işler run uo serverda bi kaç kişi lazım. aslında uoforever tarzı bi serverda community şekli yapsak daha hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar