MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: _ILuVaTaR_, 22 Ocak 2005 00:53 tarihinde demiş ki: mouse 3 tusuna basınca tabda acıyo pencereyi tabın ustune o tusla tıkladın mı kapatıyor :)[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hayvan gibi şikayetim var, öyle böyle değil customization ın bokunu çıkarmak adına mozilla dedik ama bırak customization ı kısayol ayarları bile yok.çok yetersiz ayarları. gördüğüm tek işime yarayan faydası paticik i hızlı açması. tabbed browsing falan yalan koymuşlar koymasına da kısayolları ve ayarları istediğin gibi yapamadıktan sonra pek bi faydası olmuyor. skin olayı kolay ama düzgün skinler deviant da var, onları kurması da dertli. yaz yaz bitmez vazgeçtim.bence firefox u balon gibi şişirmişler.cesedi bile IE den iyidir ama ben firefox öncesi IE kullanmıodum ki, bu bahane diil yani.[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet tema olayında biraz sorunlu beceremedim :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya customize.org da skinler var fakat dosyayı açıp kuramıyorum. zip mi rar mı ne ve açıp bi yere koymam lazım ama nereye? firefoxun kendi sitesinde direk tıklayınca yüklüyor ama onla öyle değil.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ha bir d şu yeni sayfaları default olarak yeni tabda açmanın bir yolu var mı? ayarını bulamadım. hiç bir zaman yeni pencere istemiyorum, hep tabda açılsın istiyorum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 www.ceturk.com arcane burada costumize ile ilgili tutorialimsi bişi vardı bi bak tam linki veremedim açılmıyo çünkü aklında bulunsun acıldıı zaman bakarsın..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 guvenmedigim sitelere firefox ile giriyorum ..sorunum ise flashget ile indirecegim dosyaları indiremiyorum explorer ile açıom[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arcane neden bahsettigini anladiysam (bu nasil anlatim kardesim) "tabbrowser preferences" extensionini indir istedigin customization olayini halletmis olursun, tabbed browsing'de gayet kullanilir olur[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: KillJoy, 24 Ocak 2005 23:03 tarihinde demiş ki: guvenmedigim sitelere firefox ile giriyorum ..sorunum ise flashget ile indirecegim dosyaları indiremiyorum explorer ile açıom http://www.amazesoft.com/browser.htm [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 25 Ocak 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya benimde bir sorunum var artık ieden daral geldi göçmelerden bilgime giren haddi hesabı olmayan nesnelerden(hönk) firefoxu bugun indirdim gayet hoşuma gitti ama biraz yavaş gibi mesela resim olan sitelerde resimler geç açılıyo fln filan bunun updatei varmı? güncelledimde bişi bulamadı bu sorun herkezdemi var yoksa sadece bendemi?[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Firefox kullanıyorum çok mutluyum . Firefox öneriyorum herkese lazım . Anne , baba , çocuklar kısacası aile için ideal bir program . ..::Firefox::.. İnternet denince akla ilk gelen sörf makinesi (<--- bu neyse artık :-P)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Blind, 31 Ocak 2005 07:13 tarihinde demiş ki: ya benimde bir sorunum var artık ieden daral geldi göçmelerden bilgime giren haddi hesabı olmayan nesnelerden(hönk) firefoxu bugun indirdim gayet hoşuma gitti ama biraz yavaş gibi mesela resim olan sitelerde resimler geç açılıyo fln filan bunun updatei varmı? güncelledimde bişi bulamadı bu sorun herkezdemi var yoksa sadece bendemi? [signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Firefox `u ilk kullandigim zamanlarda bile, html parse hizi IE den bir hayli daha hizliydi.. Gun gectikce de hizlandi. Firefox`a nasil "yavas" diyebiliyorsunuz, hala anlayamiyorum.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 @KillJoy: Firefox'un "FlashGot" isimli eklentisini kurarak, indirmek istedigin dosyayi download manager'ine cok rahat bir sekilde yonlendirebilirsin, 15 adet download manager destegi var (getright, flashget vs. dahil)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ama firextda byunlar calısmıyor [signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş[Bu mesaj eraygnr tarafından 01 Şubat 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eaygnr o düğmeler artık çalışıyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar