Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bok ye humble bundle, bisürü dandik indie game doldurdum library, şimdi oynucak bişey bulamıyorum. Evet bayadır post atmıyorum işe yarayan bişey buldum daha önce duymadıysanız. Kullanıcağımız software bu: https://github.com/rallion/depressurizer Hemen buradan indiriyoruz: https://github.com/rallion/depressurizer/releases Genel olarak github'daki getting started kısmını takip edin, oyunları kategorilere koyabileceğiniz arayüze geldiğiniz zaman: CTRL+T (Auto Categorization) > Create Name: "By score" Type: "User Score" > Create Daha sonra Add Rule Name: "Shit games" (ben böle yarattım en azından) Max Score: "70" (Daha az fazla yapabilirsiniz, %70 altı alan oyunlar baya dandik gördüğüm kadarıyla.) Yarattığımız auto-cat uygulamak için: Tools > Auto-Cat All > By score Böylece en dandik oyunları "Shit games" diye bi kategoriye atmış oluyoruz. Sonra bu kategorideki oyunları ctrl+A ile seçip, listenin biraz aşağısındaki bulunan "Hidden" ile flaglayıp, library'den gizleyebiliriz. Değişiklikleri Steam'e göndermek için önce Steam'i kapatıyoruz, sonra File > Save Profile, ya da Profile > Export Config File yaparsanız, steam library config'ini update ediyor, Steam'i tekrar açınca steam yeni config dosyasına göre oyunları kategorize ediyor. Client sided bişey yani bu config file, siz update edince Steam okuyup cloud'una çekiyor. İşte keyfinize göre başka kurallar falan da koyabilirsiniz. Böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 abi steamin kendi kategori sistemi yeterince güzel zaten ya. yani çok aşırı boktan oyunun varsa bilemem tabi ama ben bi düzen manyağı olarak oturdum 215 oyunumu türlerine göre kategorize ettim. sen de mesela boktanlar diye bi kategori yapıp hepsini atıp sonra onu kapatabilirdin bi daha da görmezdin. http://s32.postimg.org/xdc8403yd/steam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Oynamadığım oyunlar var humble bundle ile gelen, dandik mi değil mi bilmiyorum tek tek yükleyip bakmak yerine user score düşükse direk boktanlar kategorisine atıyorum. Senin dediğin genre'a göre kategorileme olayını program ile gelen default auto categorization filter'ı yapıyor aslında, senin gibi kategori yapmak isteyip, üşenen varsa onu kullanabilir parmakları yorulmasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 yok güzel tabi de ne biliyim abi hiç bilmediğim oyunu sırf puanı kötü diye atmam ben ya. bana ters. hepsini açıp bakmışımdır şu oyunların heralde :) bi de troll oyunlar var mesela gerçi azdır. the mountain mesela bi de bende call of tomsk7 diye oyunlar var. çok olumlu reviewleri ama bildiğin trollemişler. tomsk7'yi adam flashla yapmış tek bölüm paintle çizmiş fln yorumlar "better than cs go" fln. kafam iyiyken oynuyorum arada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 istemediginiz oyunlari silebiliyorsunuz artik libraryden tamamen. tek problem bazen bundle oyunlar birbirine yapisik oluyor paket olarak geldikleri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Call of Tomsk-7 çok iyiymiş ahahah flash oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Norak said: istemediginiz oyunlari silebiliyorsunuz artik libraryden tamamen. ay lütfen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Black-ice said: abi steamin kendi kategori sistemi yeterince güzel zaten ya. yani çok aşırı boktan oyunun varsa bilemem tabi ama ben bi düzen manyağı olarak oturdum 215 oyunumu türlerine göre kategorize ettim. sen de mesela boktanlar diye bi kategori yapıp hepsini atıp sonra onu kapatabilirdin bi daha da görmezdin. http://s32.postimg.org/xdc8403yd/steam.jpg ahaha güzel işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 burçlar deli saçması ama başak burçluğu denen şey arada hakkaten gösteriyor kendini galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 söyleseydin öneride bulunurdum steamcoderlara ne kastın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar