Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben okuyamadım aslında konusu nedir ?[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Russel crowe olsa daha iyi olurdu hatta adayların arasında yok ama jonny depp'de bence çok iyi olurdu.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Geroge clooney olsun bence robert abimiz zaten 40 yas civari, bu role geroge daha iyi olur diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 clooney maço kaçar.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kitaptakiler 1 2 saatlik filime sığacak kadar az değil o yüzden bütün kitaptan filime çeviri olurken kitabın büyük bölümünün filime yansıtılmadığı gibi bundada yansıtılmıyacak gibi geliyor. ama genede izlemeye değer olucaktır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: jankis, 17 Kasım 2004 14:50 tarihinde demiş ki: bezu fache'sa bezu Fa$e'yse/[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Clooney iyidir iyi adamin bi dizisi vardi doktor rolundeydi dizideki rolunde gayet entellektuel birisiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Dojorel, 17 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: said: jankis, 17 Kasım 2004 14:50 tarihinde demiş ki: bezu fache'sa bezu Fa$e'yse/ fransızca okuduğum için Faş şeklinde okudum. bilmiyorum bezu faşe hangi dilde[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ehe, ben aksanli saniyordum, oyle degilmiydi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 clooney cuk otururdu bence..russel bayar..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 anket manket yokmu ya :P clooney e oy versek :P Ben o adamin karizmasina hastayim zaten oyle karizmam olsun 10 milyar borcum olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ne zaman bi kitabın filmi çekilse beğenmem b kere genelde tamamen benim haylgücüme ters olacak benim hayalimdeki robert langdon hafif göbekli gözlüklü işte anglo-saxon kibar bi profesör george cloony tamamen ters kaçıyo bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bezu faşe diye okuodum ben de ama.. jean reno cuk oturur hakkaten. tom hanks in yanına güçlü ve güzel bi karakter lazım şimdi sophie olarak. hmm.liv tyler saçlarını sarı yapıp oynasın :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bu film muhteşem olacakkkk[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Naiad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya ben Fache'yi Jean Reno Langdon'ı da Tom Hanks oynıcak die duydum ama George Clooney daa çok yakışır bence de.Ayrıca Neve'yü de Audrey Tatou oynıcakmış.Bence Piskopos'u Gabriel Byrne'e oynatsalar süper olur ama Holivud beni dinlemes ki=([signature][hline]~Elysion~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar