Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 neutrino said: Off paticik mutfak cehalet timi gelmiş döktürmüş yine. Abi SLOW COOKER diye bir şey var 30 senedir, yeni duyuyor olmanız çok acı sdf Linkteki öyle mi bilmiyorum ama, bunların asıl olayı programlanabilir olması. Sabah evden çıkmadan at malzemelerini içine, programını kur, akşam eve geldiğinde sıcak yemeğin hazır. ben önce söyledim ama işte yeni görmüşler yapcak bişey yok :d slow cooker multi cooker falan çok eskilerden beri var
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Çok dert oluyorsa mutfak işleri, evlenin o zaman.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 evlenince dertlerin en kucugu mutfak olucagi icin mantikli sdf
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Bi kadınım var zaten de ayaklarına masaj yaptıktan sonra yemeğini de ben hazırladığım için zor oluyor bi taraftan yemek bi taraftan ev işleri falan. Ondan istiyorum böyle bişey
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Bir üzgün kaslı olarak 179 TL + Ücretsiz Kargo ile aldım, bakalım nasıl çıkacak, 100 TL'likten gördüğüm en büyük farklar 3D ısı dağıtımı, özel seramik yapışmaz haznesi (diğeri teflon sanırım) görünüyor. http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/redmond-rmc-m90-850-w-45-programli-multicooker-c-221806262
Öne çıkan mesajlar