Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayran mı kola mı

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

said:
erMANIA, 01 Şubat 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
ikisininde guzel gittigi seyler var lahmacunla falan ayran
ama kolada heryemekle iyi gider

acılı yemeklerle aslaa. çi köfte mesela[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim cem diye arkadaş vr herif ketçap+su+mayonez+kola+tuz gibi bir karışım yapıp pilavın üstüne döküp sonra o pilavı da makarnanın üstüne döküp hepsini beraber ekmek arasına koyup yemişti, yanında da ayran. bir daha yemekhaneye girmedim bu olaydan sonra seninkisi de buna benziyor.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bol köpüklü tuzlu ayran[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 01 Şubat 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
bizim cem diye arkadaş vr herif ketçap+su+mayonez+kola+tuz gibi bir karışım yapıp pilavın üstüne döküp sonra o pilavı da makarnanın üstüne döküp hepsini beraber ekmek arasına koyup yemişti, yanında da ayran. bir daha yemekhaneye girmedim bu olaydan sonra seninkisi de buna benziyor.

yuhhh :) nası bi midedir o :lol:[signature][hline]
Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 676 Manner Sahibidir.
Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür.
muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir
Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir.
ßir Cümle İle ßen
Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

kınıyorum ben bu başlığı.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...