LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 şu topici her gördüğümde canım adana+ayran istiyo of.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tabiki kola :D buzlu buzlu her ntv yada cnbc de reklamı çıktığında canım çeker[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 onlar da canın çeksin diye reklam çıkarıyorlar zaten[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cola rules[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ikisininde guzel gittigi seyler var lahmacunla falan ayran ama kolada heryemekle iyi gider[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hem kola içiyor hem dingilizce konuşuyor nike rulaz da diyorsa alttaki tikky mevzusuna havalesi gerek.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: erMANIA, 01 Şubat 2005 12:21 tarihinde demiş ki: ikisininde guzel gittigi seyler var lahmacunla falan ayran ama kolada heryemekle iyi gider acılı yemeklerle aslaa. çi köfte mesela[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 benim secicim Ayran ile kolayi ayni bir bardaga koyup icmek :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bizim cem diye arkadaş vr herif ketçap+su+mayonez+kola+tuz gibi bir karışım yapıp pilavın üstüne döküp sonra o pilavı da makarnanın üstüne döküp hepsini beraber ekmek arasına koyup yemişti, yanında da ayran. bir daha yemekhaneye girmedim bu olaydan sonra seninkisi de buna benziyor.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ohannes o kadarda degil :O[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bakınız arkadaşlar şimdi lahmacun yiyorsanız ayran ama mc'e falan gittiyseniz kola tabiki.Derseniz ki sadece tek başına içmek için o zaman light kola :)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bol köpüklü tuzlu ayran[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -DoruK-, 01 Şubat 2005 12:53 tarihinde demiş ki: bizim cem diye arkadaş vr herif ketçap+su+mayonez+kola+tuz gibi bir karışım yapıp pilavın üstüne döküp sonra o pilavı da makarnanın üstüne döküp hepsini beraber ekmek arasına koyup yemişti, yanında da ayran. bir daha yemekhaneye girmedim bu olaydan sonra seninkisi de buna benziyor. yuhhh :) nası bi midedir o :lol:[signature][hline] Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 676 Manner Sahibidir. Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür. muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir. ßir Cümle İle ßen Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: TahtaBacak, 01 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Bakınız arkadaşlar şimdi lahmacun yiyorsanız ayran ama mc'e falan gittiyseniz kola tabiki.Derseniz ki sadece tek başına içmek için o zaman light kola :) :tup:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ayran amerikan karşıtıyız ezelden gazlı içecek kullanmıyorum[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben kolayı seçerdim.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bol köpüklü ayran tabiki de..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 vişne suyu :P ayran ama arada bir kola[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yerine göre değişir ama kola ilk tercihimdir :=)[signature][hline]cells are dark`n inopportune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kınıyorum ben bu başlığı.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar