d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 siteme koymak için şöyle bir şey arıyorum nerden bulabilirim. şimdi üye olma form'u gibi birşey çıkacak bu formu doldurunca işte aşağıda yazacak daha önce bu form'u şu kadar kişi koldurdu anket gibi birşey olacak yani.sitede dolaşanlar istersede form'u kimin doldurduğuna bakabilecekler.bunun için phpbb gerekir değil mi?[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 http://www.mpuc.net/mesajpano/default.asp bunun gibi birşey arıyorum[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hiç üye olmadan mesaj sistemi yani[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu dedigin asp ile yapilmis hazir bi script.. bende www.mavifm.com icin kullandim bi ara..[signature][hline]Sanal Radyo [Bu mesaj yuBase tarafından 31 Ocak 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj yuBase tarafından 31 Ocak 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nerden bulabilirim.[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yuh 3 tane arka arkaya kendi kendine yazmışsın.. ilgincsin ne diyelim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazdığım siteyi sonradan bulunca ekledim...[signature][hline]Where Is My Mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mesaj panosu bomba ama bu kadar abazayı istesen toplıyamassın :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d_k_a Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o forum süper zaten :).ben içeriğini değil o tip bir forum arıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ekle bitane haber scripti üyelik sisitemini devre dışı bırakırsan otomatik herkez cevap ekelyebilir ama sürekli denetlemek zorunda kalırsın milletin ne yazacağı belli olmaz[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ziyaretçi defteri arasındaki fark?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben yanilmiyorsam aspindir.com dan indirdim.. Mesdaj panosu bölümüne bak[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar