civciv Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Prawler tebrikler 6 saat rekorda, 6 saat seni dinleyenlere eziyet cektirdin bravo :D Olsun yinede paticik fm rlz. :) ps:bu arada o kız sorununu hallettim kokten hayata yeni bi pencere actim :) Ikisinede birer tokat :) en guzeli buydu galiba kizda agladi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: civciv, 10 June 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Prawler tebrikler 6 saat rekorda, 6 saat seni dinleyenlere eziyet cektirdin bravo :D Olsun yinede paticik fm rlz. :) ps:bu arada o kız sorununu hallettim kokten hayata yeni bi pencere actim :) Ikisinede birer tokat :) en guzeli buydu galiba kizda agladi zaten işthe bu sana kızmı yok bu alemde bea Kralsın arkandayız amuahahahahaha :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kralsın da biz eğlendirmeye çalıştık yok size zaten bi daha uzun program[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Geçmiş olsun CivCiv. Atlatmana sevindim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 radyonun adi pepelek, paticik degil[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NohGye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Helal olsun : )[hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Herkese tsk bu arada prawler alinma sakın espri mayetinde soylemiştim cok guzeldi cidden bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar