MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya baba saat kac git yat acarız dukyanı saate bakarım 07:00 geliyom 5 dk sonra sen giyin 10 dk sonra kapı carpar 11 de telefon küfürü yerim don gömlek koşarak dükyana :-P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben naaptığımı hatırlamıyorum sabahki bulgular: kapının kilidi açık(lakin annem her akşam 3 kere kitler) kapının önünde ayakkabılarım (içeriye doğru dönük) hala merak ediyorum naaptım ben diye :D kurtadam??[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 BU tatilde hergün Pc gold teknik servisdeydim son 2 gündürdeee aloo benım şu şu isme pc vardı oldumu İSİMSİZ : Hyr Parca Beklenıor PArcaLIk bı sorunumda yok ayrıca dıorum parca beklenıor dıo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sabah okula diye çıkıp dersaneye gittiğim oldu..[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gece 4 de kalkılır 4 yazısı karanlıkta 7 diye okunup aha geç kaldım nidalarıyla apar topar giyiniilir. Tabi bu arada beyin uyanmaktadır. Evin neden bu kadar sessiz olduğu akla gelir bi anda. Sonra dumur tabi. Muhtemelen tüm okul üniforması giyilmiş olur bu sırada. Oda karanlık olduğu için kafa göz bi yerlere vurulmuştur. Eee tabi şimdi kim çıkarıcakda pijamaları geri giyicek ? Direk kafa vurulur sabah alala ne zaman giydim lan ben bu üniformayı nidasıyla uyanılır lol HA bide yazın otelde gece yatağa girilir gözler kapatılır uykuya dalınır. Gözler tekrar açıldığında resepsiyonda oturan bayanın size tip tip baktığı farkedilir. Nasıl olduysa 2 kat inip resepsiyonun önünde uyanmıştım. Bide üstünüzde en aşmış pijamanız benekli falan lol aman yarabbi hatırlıyomda kadının yüzünü hahah[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 harbi salakmışız dicem olmıycak ynalış anlaşılıcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 *!Standart Devre Ara sınavı öncesi sabahlara kadar çalışılır.* *!Sınav ile 3 saat cebelleşilir Casio Fx 5500 yalama olur.Silgi ve Kalem haşat olur.* *!Sınav biter Lab a girilir.* *!Yorgunluk max. değere ulaşır.* *!Lab da direnç niyetine kalem , kondansatör yerine silgi kullanılır.* *!Asistanlar ne yaptığınıza anlam veremez ve mal mal size bakarlar.Bu arada halen kalemin direnci ölçülmeye çalışılır.*[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu [Bu mesaj screamer tarafından 26 Ocak 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Taşındı süfermi$ koptum[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 - Sen kimsin be bu saatte ? - Abi ben hödö, gelicen mi buluşmaya. - Gelicem gelicem hadi set şimdi. 5 saat sonra. - Alo geliyo musun olm uyandın mı ? - Ya serdar kastırma şimdi. - 9 da aradılar seni. - Vay şerefsizler.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Eheh okul elbiselerini de atmosfere girmek için mi giydiğini zannetti annen =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tabi ufak bir şok geçirmiş olabilir kadıncağız =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bi sabah uykulu uykulu vitrini dosuyorum (altınları) adamın biri geldi babamda oturuyor kasanın yanında 100 Euro alıyor musunuz dedi alıyoruz dedi babam hesap makinasını aldı hesapladı falan 100 küsur mil. vericen demiş ben duymuyom tabi. 100 Euro aldım kasaya attım adam bekliyor bende sakin sakin vitrin dosemeye devam ediyorum babam ikaz edince anlamıstım sabah uykum acıldı gülmekten =-P euro isareti ASCII karakter olduundan cıkmıyormuş :-P [signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem [Bu mesaj eraygnr tarafından 26 Ocak 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kabus görerek uyanmama rağmen bi daha yatıyorum ilginç kısmı bi daha kabus göreceğime emin bi şekilde, sanırım uyku sersemliğinden oluyor. yatıyorum bi daha, yine kabus görüyorum. nasıl emin olduğuma gelince bunu son bi kaç gündür ıskalamadan yapmayı becerdim, asıl salaklık da o işte.kızıyorum kendime ama olmasını da engelleyemiyorum.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim kalkıp tuvalete girip geri yatıp gördüğüm rüyaya kaldığım yerden devam etme özelliğim var... konuyla ilgisiz ama bi kere rüyanın tam ortasında devamı yarın dedi ben dumur oldum. sonra da reklamlar diyip yastık reklamı girince dumurla zıpladım uyandım, yastıksız yatmışım...[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Infernal süpersin abi helal ya :) Düşünemiyorum. Ama bu anlatıığını düşündükçe kahkaha krizi tutuyor :) @eray abi ne uyanıkmışsın attın 100 Euroyu kasaya salla müşteriyi adam hayrına verdi :P[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 radyo açık yattığım bir gece frekans kayıyor ben uyurken, radyo müzik değil cızırtı yapmaya başlıyor. uyanıyorum ben bi ara bir ses... "ne bu? ne bu?" diye düşünürken aklıma gün içinde çay yaptığım geliyor, gecenin köründe odamda yerde kettel arıyorum. sonra dank ediyor tabi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyla pek ilgili deil ama RadyoyLa uyumak çok sakat ya. Gecenin köründe şarkı mırıldanıyorsun bi yandan uyuyorsun ama şarkı söylediğinin farkındasın. Nasıl oluyor bende anlamıyorum:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sabahın korunde yaptıgımz en salakca sey uyanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki: klasik olabilir. hatta herkes yasiyodur. her sabah kalkip 5 dk daha bahanesiyle 1 2 saat uyuduktan sonra her biseye gec kaldiginin farkina varmak .. [signature][hline]{==:{*__*}:==} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gratz :P[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hehe benim uykum kolay kolay bölünmez. Kalkıp sabahın köründe buz gibi denize girip, üstüne buz gibi duş alıp, kahvaltı edip takip eden 5 dakika içinde uyuduğumu bilirim =)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu salaklığı 2kere yaptım güneş doğmadan bir kaç saat önce geçiyor olay, her zamanki gibi tualetim geldiği için uyandım ama bir şeylerin yanlış gittiğini farkettim hiçbir şey göremiyordum etraf kapkaranlık, bir anda paniğe kapıldım 'allah'ım kör oldum' diye kalbim deli gibi atmaya başladı,debelendim yatakta sonra yavaş yavaş etraftaki cisimler görünmeye başladı. meğer elektrik kesilmiş gece vakti ondan hiçbir şey göremiyormuşum :D[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aşkım ,bitanem billurum annatmıştı; Sabah kalkmak için telefonunu kuruyo bu hatun kişi,gecenin 2sinde de densizin biri bunu telefonu çaldırıyo.Bizim hatun normalde sabah 6 da kalktığı için ortalığın hala karanlık olması normal geliyo.Bir güzel giyinip makyajını yapıp hazırlanıyo. Annesi babası bayağı korkmuşlar :P "Bey dedim sana şu kızı everelim die!Gitti gül gibi kızım!Bööhhüğğ!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: nameless13, 26 Ocak 2005 22:25 tarihinde demiş ki: bu salaklığı 2kere yaptım güneş doğmadan bir kaç saat önce geçiyor olay, her zamanki gibi tualetim geldiği için uyandım ama bir şeylerin yanlış gittiğini farkettim hiçbir şey göremiyordum etraf kapkaranlık, bir anda paniğe kapıldım 'allah'ım kör oldum' diye kalbim deli gibi atmaya başladı,debelendim yatakta sonra yavaş yavaş etraftaki cisimler görünmeye başladı. meğer elektrik kesilmiş gece vakti ondan hiçbir şey göremiyormuşum :D aha buda bana bir kere olmuştu küçükken. Gittim tuvalate açıp kapatıyorum ışığı yok, salonun ışığını açıp kapatıyorum yok. Göz kapaklarımımı açamadım diye ellerimle yukarı çekiştiriyorum yok, sonra bir panik bir panik ama o anda babannem yetişip durumu açıklıyor hehe.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben n kez kolumun üzerine çullanarak yatmışımdır.Ve her uyandığımda kolumu kırdığımı sanırım aslında her bu durumda kolum uyuşmuş oluyor 5 dk boyunca stun vaziyetinde kalıyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar