DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar. Kendi serverime girdiğimde kapılar falan ufak şekiller şeklinde çıkıyor. .scp dosyalarsını değiştirdim. save dosyalarını değiştirdim ama yinede kapı şekilleri gelmedi. Kapıları falan item olarak gösteriyor. üstüne tıkladığım zaman da a wooden door [0400009c6] gibi yazılar çıkıyor.. sorun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sphere'Yi baştan kur tamamiyle.bir script bozmuş olabilir sorunu tam anlamadıgım için bir şey diyemicem kesin.ama sende bozmuş olabilirsin birşeylerle oynarken.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sphere silmeden .debug 0[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet .debug yaparsan olur,bende yanlı$lıkla öyle bişiler yapmışım player charların hepsi debugluydu..[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lakers player'larda bulunan bir event'e on=@login'e debug 1 verdiysen olmus olabilir mi acaba? :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: DreamLoRD, 31 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar. Kendi serverime girdiğimde kapılar falan ufak şekiller şeklinde çıkıyor. .scp dosyalarsını değiştirdim. save dosyalarını değiştirdim ama yinede kapı şekilleri gelmedi. Kapıları falan item olarak gösteriyor. üstüne tıkladığım zaman da a wooden door [0400009c6] gibi yazılar çıkıyor.. sorun ne? .debug yapmısın bi daha .debug yaz olay bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eft olacak[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar