dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 simdi baktim 8 akksiz ..ayni msg..no pasaran.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Silphatos said: tt dışındaki isplede yalın olmuyor di mi? telefon lazım illa hem uydunet'te hem de superonline'da telefon lazım degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dana22 said: simdi baktim 8 akksiz ..ayni msg..no pasaran.. site ölmüş demek eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Bathory said: Silphatos said: tt dışındaki isplede yalın olmuyor di mi? telefon lazım illa hem uydunet'te hem de superonline'da telefon lazım degil. fiber ve kablo yok hacut, superonline dsl de aynı şey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 pro kompetitif adam bağcılar wolfteam çocuklarıyla aynı interneti kullanıyor. demek bi de hızlı internet verseler global elite değil mega ultra master olacak adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 surekli o vs bu ayrimciligi yaparak birilerini ezmeye calisman hos degil sayin TASINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 paket değişikliği halen olmuyor di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ben muhtemelen taahut kitlemislerdir diye dusunuyorum.. evet bende ole gosteriyor o zimbirtiya gecerken 2 sene taahut kitlemisler.. kampanya islemleri kampanya aboneliklerime bak abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yok abi ben 1 yıldan fazladır taahhütsüzüm, baktım şimdi Yararlanmakta olduğunuz herhangi bir kampanya bulunmamaktadır. diyor. ki taahhüt olsa bile üst pakede geçiş serbest. bi mallık var ama 2 haftadır düzeltilmez mi ya nasıl bir şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 bu düzelmişti tekrar geri gelmiş tete gibi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar