Schutzstaffel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Gecenin bu saatinde questleri yapmaktan, boş boş yaratıkları kesmekten bunaldım. Tek başımayım yanıma arkadaş arıyorum kısaca :). Gelecek olan varsa mesaj atabilirse iyi olur. Questlere birlikte gideriz, dans edip felekten bir gece çalabiliriz ;) pvp6dayım nick montague. (sadece allianceslar .p)[signature][hline]be clever, eat my liver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bir alliance olarak party yaparız tabi.Yarından itibaren baslarız.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende hemen araya sıvışıp bişey soriyim bana söylenene göre herkes pvp 6 da undead pvp 5 de Human mıs bu ne kadar doru? Pvp 5 de baya türk Human war onu biliyorumda 6 da durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Voic3,ben,head,montague var benim bildigim.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bana söyleyenede Burak ztn(Voic3).. ben geliim die sallamış demekki =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 valla pvp6 da yaklasık 45 türk allyız, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schutzstaffel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 buluşuruz inşallah bir gün topluca :)[signature][hline]be clever, eat my liver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2 tane elite questim var gencler yardım lazım[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar