synorin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 PSP satilmistir arkadaslar, peregrine hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ikinci saledan da birşey alırım belki diye bekledim du bakalım. koy satılsın 25 liralık bi shaker için yazık o kadar emeğe diye bekliyom. tek de gelmez o şimdi. pfff bilemedim. koy abi, satılmazsa iban gönder ben alayım shakerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 alacagin baska bisey varsa gavuristana tek kargo yapsin iste adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 işte ona bakıyom abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ne vereyim abime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Arkadaslar gitar da satildi. Son guncel liste; 2- IKEA LILLHÖJDEN dönen sandalye, gri desenli (toplam 3 ay kullanildi) Fiyat: 150TL 3- Kanvas Tablo 120*60 Fiyat:55TL 8- Iki adet tutku marka alti bazali cekyat Fiyat: Ikisi birden 250TL 9- Cok amacli masa 50TL 11- 60*90 Machete Cerceveli Poster Fiyat:25TL 16- Kokteyl yapimi icin Shaker(250ml) Fiyat:25TL 18- Wii Balance Board + Wii Fit Plus Fiyat:100TL 19- Nintendo Wii +Wii Fit+ XENOBLADE CHRONICLES + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Fiyat:260TL 20- Iki kisilik yatak (140*190)Baza ve basucu dahil Fiyat:125TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 psp için gelmiştim ama gitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 şu tutku marka altı bazalı çekyattan 2 tane de bizim evde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Abi belli ki ben senden başka bişey almıycam diğer garagesale'da da ilgimi çeken birşey olmadı, varsa fazla anakart falan anlaşırız. eğer yoksa söz verdik mecburen alcaz. iban söylersen (vakifbank&denizbank prefer) parasını ödeyeyim, karşı ödemeli gönderirsin. http://www.cafemarkt.com/shaker-icki-karistirici-350-cc şundan iyidir umarım :D rıdvan bu arada izmirin neresinde senin kırtasiyeci? yakın zamanda bir ihtimal(umarım) izmirde bornova civarı o da olmazsa izban üstü düzgün bir semtte ev arama ihtimalim var, patiler el atar belki ev arama hususunda. hatta ev de dizicem onda da tanıdık manıdık bulur yönlendirirsiniz belki, hoş mobilyaları komple ikeaya dayanacam gibi ama hiçbir yerde bulamadığım bazı şekilli mobilya vs var onlardan aramam ya da yaptırmam lazım (örn: tv ünitesi+bilgisayar masası birarada gibi), neyi nerede aramam gerektiği hususunda rehberlik edecek patiler çok iyi olacak o zaman. Tayinim izmirin merkez adliyesine çıkabilir çünkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 sen bornova'ya dus, ben her seyine yardim ederim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bugün bende gidecektim ama izmirin müthiş sokakları arasında kayboldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Balance board da satildi wii duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 meh gösterip vermemek buna denir la hani ikisini de ben alıyodum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kanka benim de isime geliyodu sana satmak ama sen donmeden once mesaj geldi. Ilk alicam diyene satiyorum ben direkt :/ wii elimde kaldi hatta kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 meh. meh. nıç nıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar