mami Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Nebula'nın eski scriptlerini kullanıyorum,ve birkaç dragonu tamelenebilir yaptım ancak bunlar malumunuz kırmızı ve player birkaç kere de reskil olsa npc atak vermeyi kesmiyor.Bu konuda neler yapabileceğim konusunda bilgisi olan ve paylaşmak isteyen olursa sevinirim.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sürekli aynı playeri mi kesiyor? farklı playerleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Aynı player 15 defa reskill olmasına karşın hala atak veriyor Npc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi iki player kesmesi gerekiyor diye biliyorum yada yanında 4-5 ayı götürüp onlarıda kestir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tame Staff üzerinde yapacağın bir kaç değişiklik ile, oyuncuların grup halde gidip yaratığın tamelenmesini sağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yeager o nasıl oluyor açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 . [Bu mesaj Synthetic tarafından 31 Ocak 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 karma değerlerini düşür ama şöyle söyleyeyim nightmare'de kırmızı çıkıyor ve atack veriyor işini bilmek gerek :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Dragon taming benim başıma sorunlar açmıştı. Exception kodlar ve çökmelerden bahsediyorum. fakat açıkcası %100 olarak animal taming yüzünden çökmeler oluyordu diyemem. Tahminim öyle. Bronx'un i_staff_dragon id sindeki dragon taming staff'ı kullanmanızı tavsiye etmem muhakkak test etmek lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Nebula scplerinin içindeki dragon tame staff bozuk! Yinede buglı olmasına rağmen görevini yapıyor. Şu an scpye sahip değilim ama yaratık kızgın halde iken ve zarar gördüğü halde tamelenmesine izin verirsen grup olarak gidilğinde diğer arkadaşların npc yi oyalarken sende arada tame yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar