Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savaşlar??

MegriM

Öne çıkan mesajlar

oyuna 2-3 gündür takılıyoruz ama pek zevk vermedi. onun nedeni de PvP olayına girememiş olmamız.
eski bir ultima online oyuncusu olarak ondaki hareketi bulamadım. herhalde biz henüz oyunu çözemedik, yoksa bu şekilde olması imkansız oyunun.
sadece bot'larla savaşarak nereye kadar yani.
gönül ister bi guild kurmak, gece yarısı haldur huldur başka player guild'lerine saldırmak, loot yapmak önüne gelenden.
WOW'da bu tip şeyler var mı bir bilen açıklarsa sevinirim.[signature][hline]www.videoyun.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 31 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
oyunda pvp yok
raid - gideyim horde keseyim - çikayim duel yapayim
hepsi yalan
babalar oyuna sadece grafik koymuş
şuan hiç bişey yok
işallah ilerde (biz bırakmadan önce)

2 taraf war bunlar savasiyor yetmezmi bu iki taraf arasida senin ultimada hayalini bile edemedigin sawaslar cikiyor yetmezmi uo da gormedigim mob dungeon ve realm ler war yetmezmi ... lol
Sosyal ağlarda paylaş

uo u nebula olarak goruyosaniz ayri bi durum ama uo osi nin verdigi zevk pvp sinde pve sinde degil bunu oynayan herkes bilir uo zaten en ii pvp sistemi bende vs diyerek ortaya cıkan bi oyun degil ama wow mus vs..bunlar pvp ve pve sistemleriyle dikkatleri üstüne cekmeye calısan oyunlar bu oyunlarda pvp pve yok diyosaniz biraz sacma kacar..

yani cogu kisi uo freeshardlardan bıktıgı ve warcraft i az cok bildigi icin bu oyuna basalyacak ama bu oyunda sunu arıyosanız hic baslamayin sehire gidip turk bulmayi 10-20 kisi turkce sohbet etmeyi 30-40 turk toplanip horde-alli..topraklarini basmayi(hadi bu biraz olur ama en fazla 20 kisiyle) ve en onemlisi ingilizce bilmiyosaniz oynamayin turkiyede degil cogu ulkede var adama hi ingilizce bilmiyorum diyo macro yapmıs sanki :)

yani shadowbane i avaturk turkiyeye getirdiginde herkes aldi guzeldir vs diye ole igrenc insanlar da geldiki babz k3nkler aptal aptal konusan insanlar bazi zamanlarda turk oldugumdan utandim.. insallah bu oyundada bole yıgılma olmaz..(sozum meclisten dısari)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MegriM, 31 Ocak 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
oyuna 2-3 gündür takılıyoruz ama pek zevk vermedi. onun nedeni de PvP olayına girememiş olmamız.
eski bir ultima online oyuncusu olarak ondaki hareketi bulamadım. herhalde biz henüz oyunu çözemedik, yoksa bu şekilde olması imkansız oyunun.
sadece bot'larla savaşarak nereye kadar yani.
gönül ister bi guild kurmak, gece yarısı haldur huldur başka player guild'lerine saldırmak, loot yapmak önüne gelenden.
WOW'da bu tip şeyler var mı bir bilen açıklarsa sevinirim.

vallaha megrim sen ultima online a başladığın 2. gün guild kurup action a çıktıysan 7x karakter yaptıysan birşey diyemem ama wow u da bu kadar çözmek bence uzun zaman alıcak[signature][hline]Kazzuya Dark
msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 31 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
uo u nebula olarak goruyosaniz ayri bi durum ama uo osi nin verdigi zevk pvp sinde pve sinde degil bunu oynayan herkes bilir uo zaten en ii pvp sistemi bende vs diyerek ortaya cıkan bi oyun degil ama wow mus vs..bunlar pvp ve pve sistemleriyle dikkatleri üstüne cekmeye calısan oyunlar bu oyunlarda pvp pve yok diyosaniz biraz sacma kacar..

yani cogu kisi uo freeshardlardan bıktıgı ve warcraft i az cok bildigi icin bu oyuna basalyacak ama bu oyunda sunu arıyosanız hic baslamayin sehire gidip turk bulmayi 10-20 kisi turkce sohbet etmeyi 30-40 turk toplanip horde-alli..topraklarini basmayi(hadi bu biraz olur ama en fazla 20 kisiyle) ve en onemlisi ingilizce bilmiyosaniz oynamayin turkiyede degil cogu ulkede var adama hi ingilizce bilmiyorum diyo macro yapmıs sanki :)

yani shadowbane i avaturk turkiyeye getirdiginde herkes aldi guzeldir vs diye ole igrenc insanlar da geldiki babz k3nkler aptal aptal konusan insanlar bazi zamanlarda turk oldugumdan utandim.. insallah bu oyundada bole yıgılma olmaz..(sozum meclisten dısari)

swg de öle birine rastlamıstım doktorun teki biraz daa yuksek fiata buff yapıomus..ana avrat kayıyodu =) starport un tam ortasında hemde böle kisileri görünce gercekten bende utanıorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 31 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
oyunda pvp yok
raid - gideyim horde keseyim - çikayim duel yapayim
hepsi yalan
babalar oyuna sadece grafik koymuş
şuan hiç bişey yok
işallah ilerde (biz bırakmadan önce)

sen becerememişsin.oyun gayet zevkli.horde ınıda alliance ınıda kesen var,pvp olayıda gayet mantıklı.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...