MegriM Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oyuna 2-3 gündür takılıyoruz ama pek zevk vermedi. onun nedeni de PvP olayına girememiş olmamız. eski bir ultima online oyuncusu olarak ondaki hareketi bulamadım. herhalde biz henüz oyunu çözemedik, yoksa bu şekilde olması imkansız oyunun. sadece bot'larla savaşarak nereye kadar yani. gönül ister bi guild kurmak, gece yarısı haldur huldur başka player guild'lerine saldırmak, loot yapmak önüne gelenden. WOW'da bu tip şeyler var mı bir bilen açıklarsa sevinirim.[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Adamlar PvP serverı diye bir server kurmuşlar herhalde bu serverlarfda aradığın heyecanı bulursun. PvP6da birçok kişi var bu forumdan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 shadowbane e alalim seni[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 "Raid" die bişi var tam senlik :) Saka bi yana UO da gordugundan daha cok action daha cok eglence bulacaksın oyunu tanıdıkca. PVP6'dayız ailecek[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MegriM Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 geliorum aksam ya bekleyin 6ya o zaman :)[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: MegriM, 31 Ocak 2005 16:59 tarihinde demiş ki: sadece bot'larla savaşarak nereye kadar yani. Ahahahah! Podbot dene bak onlardan baymazsın. Gantır guntur savaşırsınız.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oyunda pvp yok raid - gideyim horde keseyim - çikayim duel yapayim hepsi yalan babalar oyuna sadece grafik koymuş şuan hiç bişey yok işallah ilerde (biz bırakmadan önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oyunda pvp den ne exp. ne loot veya herhangi birbişi alamaman çok kötü birşey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: BaaL, 31 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: oyunda pvp yok raid - gideyim horde keseyim - çikayim duel yapayim hepsi yalan babalar oyuna sadece grafik koymuş şuan hiç bişey yok işallah ilerde (biz bırakmadan önce) 2 taraf war bunlar savasiyor yetmezmi bu iki taraf arasida senin ultimada hayalini bile edemedigin sawaslar cikiyor yetmezmi uo da gormedigim mob dungeon ve realm ler war yetmezmi ... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 uo u nebula olarak goruyosaniz ayri bi durum ama uo osi nin verdigi zevk pvp sinde pve sinde degil bunu oynayan herkes bilir uo zaten en ii pvp sistemi bende vs diyerek ortaya cıkan bi oyun degil ama wow mus vs..bunlar pvp ve pve sistemleriyle dikkatleri üstüne cekmeye calısan oyunlar bu oyunlarda pvp pve yok diyosaniz biraz sacma kacar.. yani cogu kisi uo freeshardlardan bıktıgı ve warcraft i az cok bildigi icin bu oyuna basalyacak ama bu oyunda sunu arıyosanız hic baslamayin sehire gidip turk bulmayi 10-20 kisi turkce sohbet etmeyi 30-40 turk toplanip horde-alli..topraklarini basmayi(hadi bu biraz olur ama en fazla 20 kisiyle) ve en onemlisi ingilizce bilmiyosaniz oynamayin turkiyede degil cogu ulkede var adama hi ingilizce bilmiyorum diyo macro yapmıs sanki :) yani shadowbane i avaturk turkiyeye getirdiginde herkes aldi guzeldir vs diye ole igrenc insanlar da geldiki babz k3nkler aptal aptal konusan insanlar bazi zamanlarda turk oldugumdan utandim.. insallah bu oyundada bole yıgılma olmaz..(sozum meclisten dısari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: MegriM, 31 Ocak 2005 16:59 tarihinde demiş ki: oyuna 2-3 gündür takılıyoruz ama pek zevk vermedi. onun nedeni de PvP olayına girememiş olmamız. eski bir ultima online oyuncusu olarak ondaki hareketi bulamadım. herhalde biz henüz oyunu çözemedik, yoksa bu şekilde olması imkansız oyunun. sadece bot'larla savaşarak nereye kadar yani. gönül ister bi guild kurmak, gece yarısı haldur huldur başka player guild'lerine saldırmak, loot yapmak önüne gelenden. WOW'da bu tip şeyler var mı bir bilen açıklarsa sevinirim. vallaha megrim sen ultima online a başladığın 2. gün guild kurup action a çıktıysan 7x karakter yaptıysan birşey diyemem ama wow u da bu kadar çözmek bence uzun zaman alıcak[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Way, 31 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: uo u nebula olarak goruyosaniz ayri bi durum ama uo osi nin verdigi zevk pvp sinde pve sinde degil bunu oynayan herkes bilir uo zaten en ii pvp sistemi bende vs diyerek ortaya cıkan bi oyun degil ama wow mus vs..bunlar pvp ve pve sistemleriyle dikkatleri üstüne cekmeye calısan oyunlar bu oyunlarda pvp pve yok diyosaniz biraz sacma kacar.. yani cogu kisi uo freeshardlardan bıktıgı ve warcraft i az cok bildigi icin bu oyuna basalyacak ama bu oyunda sunu arıyosanız hic baslamayin sehire gidip turk bulmayi 10-20 kisi turkce sohbet etmeyi 30-40 turk toplanip horde-alli..topraklarini basmayi(hadi bu biraz olur ama en fazla 20 kisiyle) ve en onemlisi ingilizce bilmiyosaniz oynamayin turkiyede degil cogu ulkede var adama hi ingilizce bilmiyorum diyo macro yapmıs sanki :) yani shadowbane i avaturk turkiyeye getirdiginde herkes aldi guzeldir vs diye ole igrenc insanlar da geldiki babz k3nkler aptal aptal konusan insanlar bazi zamanlarda turk oldugumdan utandim.. insallah bu oyundada bole yıgılma olmaz..(sozum meclisten dısari) swg de öle birine rastlamıstım doktorun teki biraz daa yuksek fiata buff yapıomus..ana avrat kayıyodu =) starport un tam ortasında hemde böle kisileri görünce gercekten bende utanıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben lvl 17 yim bu zamana kadar bir çok savaşa katıldım adamlarıda öldürdüm sen kendimde öldüm senin sans ın yokmuş demekki.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: BaaL, 31 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: oyunda pvp yok raid - gideyim horde keseyim - çikayim duel yapayim hepsi yalan babalar oyuna sadece grafik koymuş şuan hiç bişey yok işallah ilerde (biz bırakmadan önce) sen becerememişsin.oyun gayet zevkli.horde ınıda alliance ınıda kesen var,pvp olayıda gayet mantıklı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence baal kufur eder bu kadar laftan sona :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Baal'ın bir pozitif yazısını görsem kafamı kırıcam zaten. Bir muhalefet olma hali böyle, bir beğenmedim ben hali.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 "BG" ve "PvP Reward" sistemi yokken olan PvP veya AvH de pek zevk vermez hani... :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 battlegroundsa bekleriz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar