BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Merhaba, tabletimi TV veya monitöre uzun süre takıp kullanmamın olumsuz etkisi olur mu? internetlere sordum cevap alamadım sadece nasıl bağlanacağını anlatmışlar yada bağlantı sorunlarının nasıl çözüleceğini ürünü USB-to-HDMI çeviricisiyle kullanıyorum, bu çeviricinin üstinde bir de şarj aletinin bağlanması için bir yer daha var hani uzun süre kulanımda şarj sorunu olmasın diye help plx lortum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Uzun süre beraber takılmaları üzerine birşeyler kıstıracaktım araya da aklıma bişi gelmedi. Bir sıkıntı olmaz da şarj olurken yoğun çalışmaya devam ederse pil ömrü azalır cihazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ha o kadarsa np, pil değişir ne de olsa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar