Arden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Selam patiler, Şu an sym fiddle 2 kullanıyorum, dedim artık cc yükselteyim hazır yaz da geldi aliyim hemen bi tane. Gözüme Bajaj Pulsar 200NS takıldı. Fakat kime sorsam git adam gibi Honda cbr 250, KTM falan al diyorlar. Bajaj'ın şu anki fiyatı 8300 diğerleri 12-16k arası. Nette araştırdım da adam gibi birşey bulamadım. Bajaj'ı alıp lanet edermiyim? Kullanan varmı? Problemleri nedir? p.s. Arabayı da satıcam ilgilenen olursa ö.m.'den ulaşabilir(2012 Megane3 Dynamique 35000km Füme renk ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ben epey kullandım pulsarı sonra gıdıp cbr250r de kullandım. Şimdi, verdiğin para kadar hizmet alıcaksın. Vitesi sert geçer,selesi serttir, aerodinamik onlara göre daha kötüdür ama sonuçta 200lük 9kya motor alıosun sıfır. Bütçen el veriyorsa tabiki git 250 lik bişi al sana hitap edenden. Onun dısında asla yolda bırakmaz, az yakar 0-60 iyi hızlanır KTM200 den daha büyüktür ve bence daha güzeldir. 250ler daha güçlü tabiki ee sonra oturuş poz. rahat ama 1 saat yolculuktan sonra dinlenmek gerekiyor sele biraz sert, bazı modellerde akü sorunu oluyor ama değiştiriyor bayi. Onun dışında bi sorunu yok aletin, motor işte. Ama eşya kalitesi, konforun vs tamamen paranla alakalı. yani aradaki 2 kat fiyat farkını hayliyle karşılar pulsar, fiyatına göre ÇOK iyi bi moto, ama fiyatına göre =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Parasına göre gerçekten iyi motor o yüzden aklım çıktı. Fakat bu yazdığın seledir aerodinamiktir. Hani 2-3k fazla verip Cbr veya başka birşeye yönelmek mantıklımıdır sence? İkisinide kullandığın için soruyorum. Zamanla bajaj sinek küçük ama mide bulandırır yapar mı? Yaptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 2-3k dan fazla var arada yani cbr ye bindikten 1-2 ay sonra sattım zaten motoru sdsfs. Bi daha grenajsız ve honda kadar stabil olmayan bi motora binmem dedim heh. Ama tabi bu benim tercihim. Mide bulandırmıyor kesinlikle, şehir içi için çok güzel bi makina, 3 felan yakıyor 100km de. İşte artçı yeri biraz ufak bazen giderken motor soguksa stop etmeler falan oluyor çok zorlarsan. Onun dışında hiç üzmedi yani bunu 250 lerle kıyaslamak yerine 150lik kurye motorlarıyla kıaslamak lazım, aslında onların rakibi birazda. uzun yol ıcın aldıktan sonra bı on cam taktıtırsan bıde lastıklerı degıstırdınmı tamamdır. Bak bu forumda pulsarını satan bı arkadas var ondan alabılrısın. AMAAA paran varsa, ekıpmanın tamsa git 250 bişi al kardeşim, benim param yoktu zamanında ondan gittim bunu aldım. İlk motorumdu severek kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Ekipmanlarım fazlasıyla tam. Okulda beni racing'ci çılgın 1000rr'lı falan zannediyolar skjhgçgdf. Teşekkür ederim bu arada. Baya yardımcı oldu bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 11500km 2sene kullanmış bununla dağa taşa kampa adalara şehirlere kuma toprağa suya çamura kadar girmiş biri olarak diyorum ki fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir motor. Forumlarda dolaşan bin tane şey var ancak hiç biri başıma gelmedi bir iki defa düştüm gittim 50liraya işçilik dahil sıfır 3parça aldım servisinden. şimdi satıyorum satma sebeimde uzun yolda canımın çıkması ve 700lük birşey almak istemem yöneldiğim ise nc700x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Bende var kırmızısı,ikinci motosiklet olarak garajda duruyor .Biraz titreşim mevcut.Harici yağ gibi gidiyor alet.Lastikler kötü deniliyor ama daha fazla eksi bir tarafını görmedim.Çok nadir keskin virajlarda totoyu attırıyor . Ben biraz aksesuar ekledim pulsara bu haliyle daha güzel oldugunu düşündüm.Ayrıca sahibindende ilanı var.Gözüm başka birşeylerde satıcam .Don değiştirir gibi motosiklet değiştiririm.Tavsiye ederim yani pulsar bu fiyata çok çok iyi bir motosiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar