Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 güzel patiler sizlerin yardımına ihtiyacım var..iki arkadaş kara kara düşünüoduk ve aklımıza pati geldi sizden yardım istiorz şimdi..ev boş ve haliyle sabaha kadar oyalancak bişeyler lazımdı bize.evde iki tane bilgisayar var..birisi benim diğeride annemin.fakat anneme ait olan bilgisayarda bir tane admin kullanıcı var birde annemin sınırlı kullanıcısı var.Bu sınırlı kullanıcıyla counter'ı yüklemek imkansız gibi görünüyor.Administrator hesabındada şifre var ve bu şifreyi bilmiyorum.Dolayısıyla bizim sabahlara kadar 2 bilgisayarla oyun oynama hayalimiz yıkıldı..O şifreyi kaldırmanın admin hesabını ele geçirmenin ya da sınırlı kullanıcıyı kaldırmanın bir yolu yok mudur?? Yardımlarınızı bekliyorum.Umarım sorunu anlamşsnzdrr...Saolun![signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir solcan, bi turuva ve bir midilli yardımıyla anneni hackleyebilirsin[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 f8 e bas annenin bilgisayarından güvenli kipte aç yaparsın ;)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nasıl olcak güvenli kipten?[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 xp home edition varsa mayh3m'in dediğini yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 güvenli kipten yüklenir mi oyunlar? hadi yükledim dielm sınırlı hesapta oyun oynanır mı?[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Dungeon_Master, 01 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki: bir solcan, bi turuva ve bir midilli yardımıyla anneni hackleyebilirsin puahhaha[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şimdi güvenli kipten açtım bilgisayarı Administrator hesabı gözüküyor birde başka bir hesap daha var ama ikiside şifre istiyor ve ikisinide bilmiyorum.Şuanda sınırlı hesap görülmüyo bile..pfff napcam ben yaaa :([signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 xuahahaha xp ne kelime neler hacklersin bunlarla bill gatesi bile kaynak: http://forum.paticik.com/view.php?id=109677[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 start up disket tak formatla ordan win98 kur (oha)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 counterı kurmadan, senin bilgisayarındaki dizinini ağdan kopyalamayı dene sanırım o şekilde çalışıyordu.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 iştee öyle bir durum varki ağlarsınız..durum şöyle iki bilgisayar arasında network yok..benim bilgisayarımda cable war içerdekinde adsl war:D:D aslnda adsl'e geçiodm ama networkten adsl'i daıtamayınca kendi bilgisayarımdan cable'ı çıkarmadm..yani network yok ama iki bilgisayardada internet war.. bunun çözümü yok mudur şimdi?[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 annen gelince bilgisayarında bir değişiklik farketsin mi etmesin mi? admin ve sınırlı kullanıcı hesabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Mayh3m, 01 Şubat 2005 00:11 tarihinde demiş ki: f8 e bas annenin bilgisayarından güvenli kipte aç yaparsın ;) adam açığı bilio :) bende hep böle yaparım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla nete fln gırın konusun dısarı cıkın yapılcak cok sey war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evde 2 bilgisayar var 2 tane farklı bağlantı var öeh süfer :-P cs dizinini cd ye yazıp kopyala diyecem sen de cd-yazıcı yok diceksin sanırım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 waar ama steam yüklemem gerek ve cd'e sığmaz :([signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ayrı ayrı ziple cd sığacak şekilde öyle dene kopyalamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 peki şuanda zipliyorum 700MB'ı oyun oynanır heralde?? yinede temizden ele geçirmek vardı admin hesabını yaa..çok saolun arkadaşlar..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 f8e basıcan acılırken sonra guvenli kipte pc yi acıp giriceksin. girişte kullanıcı secme bolumunde admin adında yeni bir kulanıcı gelmeli. Bir cok kişi ya bilmez onu yada sifre koymayı unutur. :)ordan girip istediğin gibi değişiklik yapabilirsin. bence ordan kendine bir yonetici hesabı aç sonra silersin annen gelince. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 proffessional yoksa f8 iyi yöntem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 professional var.ayrıca ordaki administrator hesabınında şifresi war ...[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Güvenli kipte aç,gene sınırlı account ile gir. Sonra açılınca hesaplara gel. Ordan bi admin hesabı aç. Restart at admin hesabınla gir okadar... Okulda yapıyorum hrp :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 güvenli kipte açılınca sınırlı hesap gözükmüyor![signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Salieri, 01 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/forum/htdocs/view.php on line 403 hm insallah olur[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar