Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bi gece olabilir.. (mi)

Salieri

Öne çıkan mesajlar

güzel patiler sizlerin yardımına ihtiyacım var..iki arkadaş kara kara düşünüoduk ve aklımıza pati geldi sizden yardım istiorz şimdi..ev boş ve haliyle sabaha kadar oyalancak bişeyler lazımdı bize.evde iki tane bilgisayar var..birisi benim diğeride annemin.fakat anneme ait olan bilgisayarda bir tane admin kullanıcı var birde annemin sınırlı kullanıcısı var.Bu sınırlı kullanıcıyla counter'ı yüklemek imkansız gibi görünüyor.Administrator hesabındada şifre var ve bu şifreyi bilmiyorum.Dolayısıyla bizim sabahlara kadar 2 bilgisayarla oyun oynama hayalimiz yıkıldı..O şifreyi kaldırmanın admin hesabını ele geçirmenin ya da sınırlı kullanıcıyı kaldırmanın bir yolu yok mudur??

Yardımlarınızı bekliyorum.Umarım sorunu anlamşsnzdrr...Saolun![signature][hline]I'm For ReaL
Sosyal ağlarda paylaş

bir solcan, bi turuva ve bir midilli yardımıyla anneni hackleyebilirsin[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

xuahahaha

xp ne kelime neler hacklersin bunlarla bill gatesi bile

kaynak: http://forum.paticik.com/view.php?id=109677[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

iştee öyle bir durum varki ağlarsınız..durum şöyle iki bilgisayar arasında network yok..benim bilgisayarımda cable war içerdekinde adsl war:D:D aslnda adsl'e geçiodm ama networkten adsl'i daıtamayınca kendi bilgisayarımdan cable'ı çıkarmadm..yani network yok ama iki bilgisayardada internet war..

bunun çözümü yok mudur şimdi?[signature][hline]I'm For ReaL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 01 Şubat 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
f8 e bas annenin bilgisayarından güvenli kipte aç yaparsın ;)
adam açığı bilio :) bende hep böle yaparım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

f8e basıcan acılırken sonra guvenli kipte pc yi acıp giriceksin. girişte kullanıcı secme bolumunde admin adında yeni bir kulanıcı gelmeli. Bir cok kişi ya bilmez onu yada sifre koymayı unutur. :)ordan girip istediğin gibi değişiklik yapabilirsin. bence ordan kendine bir yonetici hesabı aç sonra silersin annen gelince. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...