Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Man O' War: Corsair

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

geçen yeteri kadar warhammer oynamadığıma hükmettiğin bir anda gaza gelip almıştım bu oyunu :)

gemi grafikleri son ayarda güzel, güzelde o kadar dikkat etmiyorsun zaten, gemi savaşları ve gemi çeşitliliği, fantastik öğeler ile eğlenceli oluyor, bütün imparatorluk büyü okulları ve her okula 4 veya 5 veya daha fazla büyü var, seviyesine göre bildiği büyü ve verdiğin ücret artıyor. 3 seviye olarak deneyimli büyücü alabiliyorsun gemiye, bir veya daha fazla keskin nişancı gemiye alabiliyorsun, ben bir tane ile geziyorum, fraksiyona göre uçan birim gemiye alınabiliyor, imparatorluk, grifin, bretonya pegasus galiba şu anda alabildiklerimiz, orklar ve kaos mantikor kullanıyor, cüceler balonları var, elfler kartal... şu anda bu fraksiyonların şehrini yok veya hiç olmayacak bilmiyorum ama gemileri var, custom battleda seçilebiliyor. gemilerin, gemi çeşitlerine göre iyileştirmeleri var. gemi tayfalarını sen seçiyorsun, çalışacakları mevkileri belirliyorsun, seviye artışı ile yen, yetenek alıyorlar, silahlarını da sen belirliyorsun...

savaş kısmı ise top atışı ve bordolama olarak iki çeşit olarak var, gemi özeliğine göre raming de yapabiliyorsun ama kırıp geçme yok, görmedim. gemi çeşitlerine göre taşıdıkları top sayısı ve topların yeri değişiyor. orkların ve kaosun fantastik gemileri yanında, breton ve imp. standart gemileri ve cücelerin buharlı gemilerine kadar bir çok çeşit var...

ticaret, eh, ama sıkmıyor. görev çeşitliği fazla.

bunların dışında, borda animasyonu biraz sıkıntılı, yürüme ve kılıç dövüşünde sıkıntı var, bazı buglar var ama son yama ile baya düzeldi

sonuç olarak, stabil çalışırsa ortalama bir oyun, fantastik bir evrende gemi savaşı, ticaret, görevler, vb. gibi uğraşlar için güzel bir örnek. bence en büyük artılarından biri rakiplerin ve fraksiyorların çeşitliği -tabi baya bir yol daha gitmesi lazım- her ne kadar sen oyuna başladığın corsair gemisi ile hep aynı şekilde savaşsanda rakiplerin hep caravel, daima caravel olmadığı için benzeri oyunlardan daha eğlenceli oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...