Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hani herkes sığınır O inceden inceye Fırtınanın mutlu anlarında Yaralı yıkık kadırgalar gibi Hani herkes umut bekler Özellikle karşı cinsler Ve yine karşı cinsler Yaralı yıkık gönüller... Hani parıldar dünden Yarından hafif dün e Sitemler doldurur geceleri Eskilere bir silgi girişimi Hani dalgalar boğar o an Ne duygusal verilen vaatler Nede eskinin anıları Durduramaz bu limana yanaşmayı Bakma bana öyle İstemiyorum artık liman olmak! İstemiyorum yaralıya otacı rolü olmak İstemiyorum artık bir liman gibi YA GİDERSİN KORKUSUYLA YAŞAMAK!!! *! Siyah saçlı silüet limana doğru elindeki kadehi firlatti ve gerisindeki kirik dökük gönülleri onarmaya döndü..*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 harika[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bi an ben mi yazdım acaba bunları farketmeden diye düşünmedim değil[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Süper bro ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
che Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 harbidn güsel olmus tebrikler ;)[signature][hline]:rock: d.t :rock:
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hakkaten de güsel yanni...tek kelime HArika[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paticigin edebiyat bolumune laik gusel gusel[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yanarım da bu şiiri bu kadar gün sonra okuduğuma yanarım. Çok beğendim ve ne zamandır canım şiir okumak istiyordu. Şanslıyım ki susuzluğumu giderme denememde ilk olarak senin şiirin çıktı karşıma. Çok sağol ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Öne çıkan mesajlar