Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonu tavsiyesi

Way

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
6670'i öneririm. onun dışında büyük olup kabul edersen 6630'da bayağı iyidir..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 93)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
6630 büyük..
görürsünki bende gördüm..
büyük gibi olmasada tip itibari ile büyük görünümüde veriyor. 600 milyon civarı ise 6600 en iyisi gibi..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 93)
Sosyal ağlarda paylaş

6600 cok hantal bi telefon ve herkesin elinde okulda herkesin elinde 6600 var sora dedim 7610 a para biriktiriyim ama oda herkesin elinde uni de sınıfa bi giriyosunuz herkesin elinde 7610 bi yere oturana kadar 5 tane gordum ondan da vazgectim sole farklı bisi arıyodum sony ericson lar nası?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 16 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:Kolay kazanilmiyor ya bu para, hakikaten kolay degil..

Önemli olan yaşamı devam ettirecek alanlarda parayı harcadıktan sonra arta kalan miktarı nasıl harcayacağının seçimidir.
-Miyarlık telefon sahibi olup da kontör dilenmek
-Ya da hatlı kartı olup çatır çatır 6-7 yıldır aynı telefonu kullanmak.

Böyle yani. Tabi ki insan kazanıyorsa istediği telefonu seçmekte özgür. Ancak sınırlı bütçelerle bir hayat sürüyorsa cep telefonu benim bakış açımla tamamen saçma bir lüks halini alıyor. Piyasada çok ucuz ve çok hoş telefonlar varken kimse pahalısını almaya zorlamıyor çünkü.

(eah, biraz garip cümleler kurdum sanki ama olsun, içeriğine ağırlık verin)[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Sosyal ağlarda paylaş

sole diyim bugun iletisim hocası kac kisinin telefonu yok dedi 100+ kisilik sınıftan 2 kisi el kaldırdı..bunların yarısından fazlasında hatta 4/3 unde 6600 ya da 7610 olduguna eminim..benim kendi bolumumde sınıf 40 kisi sınıfta 6-7 kisi de 6600 ve 7610 harici telefon var..dierleri hep bu telefonlar..6600 cok hantal bi telefon ne cebe sıgar ne de baska bi yere :) kucuk telefon lazım bana..:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 16 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
Silthanas, 16 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:Kolay kazanilmiyor ya bu para, hakikaten kolay degil..

Önemli olan yaşamı devam ettirecek alanlarda parayı harcadıktan sonra arta kalan miktarı nasıl harcayacağının seçimidir.
-Miyarlık telefon sahibi olup da kontör dilenmek
-Ya da hatlı kartı olup çatır çatır 6-7 yıldır aynı telefonu kullanmak.

Böyle yani. Tabi ki insan kazanıyorsa istediği telefonu seçmekte özgür. Ancak sınırlı bütçelerle bir hayat sürüyorsa cep telefonu benim bakış açımla tamamen saçma bir lüks halini alıyor. Piyasada çok ucuz ve çok hoş telefonlar varken kimse pahalısını almaya zorlamıyor çünkü.

(eah, biraz garip cümleler kurdum sanki ama olsun, içeriğine ağırlık verin)

+1 demekle beraber eger uygun paran varsa hala siddetle 6630 öneririm..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

6630 nasıl bi telefondur? Symbian işletim sistemi falan varmış, gerçi garantilisi daha satılmıyor Türkiyede ama baya güzel bi telefona benziyor. Kadıköyde 915 gördüm, doğubankta ne kadardır bilen var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Valla var başka sorum. Broadband speed with WCDMA and EDGE diye bişey yazıyor özelliklerinde, bu geniş bant olayı nedir? İnternet bağlantısıyla bi alakası var mıdır? Gprsten nete bağlanıp bluetoothla bi laptoptan internete girmek amaç, ama diyelim laptop yok o anda. Telefonun ekranı arayüzü nasıldır? Outlooktan maillara bakılır mı? Bide asıl aklıma gelen bu broadband hedesi internetle mi alakalıdır?

Bugün kadıköyde sorarken satıcı görüntülü cep telefonu, karşıda da böyle bi telefon varsa görüntülü telefon gibi kullanırsınız dedi ama ben ön tarafta bi kamera göremedim. Sonradan bişeyler ekleyerek görüntülü telefon haline getirmek mümkün müdür? Ha bide şimdilik sadece spot olarak satılıyormuş Türkiye de, piyasaya girdikten sonra doğubankta da ucuzlar mı iyice ve ne zaman gelir buralara? Şimdilik bu kadar sorularm :) sağolasın[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Evet internetle alakalı o olay. yani eger operatorun destekliyorsa 384kbps ye kadar kullanabiliyorsun yani. laptop yoksa telefonun arayuzunu tam bilmesemde opera isimli browser sayesinde internet explorer gibi kullanabiliyorsun.

Evet boyle bişey var. Arkasına bir aparat takılarak goruntulu konusabiliyorsun. Ama tabiki bunuda operatorun desteklemesi gerekiyor.

Suanda garantilisi yok turkiyede. Nokia danişma hattıyla haftada 3 konusuyorum. Ve garantilisi ocak ayında gelicek. Tabi mantıken simdi dogubankta 860 milyonsa telefon biraz daha ucuzlaacaktır. Arada ilgileniyosan bascuda.com da telefon önsiparişe cıktı ama anormal bi fiytla 1.300ytl sana beklemeni tavsiye ederim yanii :)

Bunlarda resimler :

buda merak ettigin o aparat:

daha istersen bikac tane daha var sayfa şişmesin diye koymuyorum şimdi

[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 19 Aralık 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 16 Aralık 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
6630 büyük..
görürsünki bende gördüm..

6670 Boyutlar: 108.6 x 53 x 20.9 mm
6630 Boyutlar: 110 mm x 60 mm x 21 mm

Gördüğün üzere tavsiye ettiğin telefonla cm değil sadece bikaç mm fark var. Buda 6630 un öyle hayvansal boyutlarda bir telefon olmadığını gösterir. Kaldıki o artan mm lerin nedeni telefonun tuştakımı kısmının yuvarlakımsı bir şekle sahip olması itibari iledir.

[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 19 Aralık 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah sağol. Ahret soruları devam ediyor
6230a da symbian yüklenebiliyormuş, o zaman 6630 un kamerası dışında ne gibi +ları var? Eski telefonu da vererek 600 milyona 6230 alabiliyorum kvk garantili. Sadece kamerası iyiyse değmez sanki?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

abi yorum yapcam bi tane sadece
ben telefon önerisi getirebilecek biri değilim çünkü Sony CMDZ-7 kullanıyorum "O" derece diyim sana :P

ama ne biliyim bi telefona 500+ YTL vermek yerine para biriktirip adam akıllı bi pda veya notebook almak çok daha mantıklı geliyo, ha tabi telefonu hava atmak için alan miras yedi tipler ayrı, onlrı insandan saymıyorum bu konuda ben[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

volfied bende telefona o kadar para vermeye karsiydim. fotograf makinesi alma niyetindeydim saglam bisey. soyle dusundum discman, telefon, fotograf makinesi vs.. ben bunlari her gittigim yere tasirsam yandim diye dusundum kendi kendime, sonra disaridan eve dondugum bir vakit bi baktim telefon elimde :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

ben discman taşuırım yanında cd çantamad olur
çünkü istediüğim şarkılara istediğim an erişmek istiyorum
ve Pink Floyd un tüm diskografisi daha henüz bi telefona sığmıyo :) Bİ cd ye dahi sığmıyo hehe

fotoğraf çektiğimde onun kaltieli olmasını isterim
dsüşük resolution lı düşük kaliteli fotoğraf istemem

telefon oplarak sa mesaj atıyım, telefon defteri olsun, bi de telefon etsin

ha bi de alarmı olsun yeter

bundan fazlasını beklemek bir telefondan yanlıştır, demiyorum burda herkes özenti bıdı bıdı
ama göreceğiniz o çoğu kişi o hiper telefonları alanlar hava atmak için alıyolar

çok tanıdığım var 6260 almak istiyen alınca da aman çok büyük sevemdim diye atan
oysa ben - ki artık anladınız nasıl bi ehrif olduğumut elefon konusnuda - 6260 a aşıkl oldum dizaynı yüzünden (özellikleri değil bakın)

ve ucuzladığı zaman almayı düşünüyorum daha iyisini bulamazsam amerikada (seneye amerikaya gidiyorum)

ama şu an telefona bir milyara yakın apra veremem ben, israf başka bişi deil[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...