axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Özellikle e-fatura olmayan faturalar için bi tarayıcı arıyoruz, şöyle hızlı tarasın dosyaya istediğim adı verip istediğim kalitede (tercihen siyah beyaz düşük kalite falan) ve istediğim adrese kaydetsin, bide ağ üzerinden çalışsın. Genel mantık faturadır ödeme makbuzudur eciş bücüş birbirinden farklı formattaki bütün dokümanları hızlıca taramak taramak, isimlendirmek ve o anda ERPde (ERP dediğim de logo bu arada asd) eşleştirmek. Hem abidik gubidik boyutlarda evraklar geldiğinden, hem de kullanıcı kolaylığı açısından seri tarama yerine flatbed ve mobil tarayıcı yerine bilgisayara bağlanıp direk kaydedebilen bişey arıyoruz. Printer vs. özelliğine gerek yok printerı kiralıyoruz çünkü. Baktım biraz reviewlara falan canon manon demişler ama 10sn diyor mesela şu ürün http://urun.n11.com/tarayici/canon-canoscan-lide-220-tarayici-P77562403?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell Hani bilmiyorum düz tarayıcı için daha profesyonel bişey aramalı mı ve daha hızlı tarama mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hiz istiyorsan sinav kagidi okuyucular ... sekonic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ofis için şunu almıştık. Feeder falan var, bi de network tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Fatura diyorum makbuz diyorum kağıt standardı yok diyorum. Optiğini geçtim düzgün bi form bile değil tarayacaklarımız. Hah genwa böyle bişi arıyordum işte sağol (tu) Feeder falan büyük ihtimal işime yaramaz ama flatbed de olduğu sürece sıkıntı yok. Şimdi bu tür cihazlardan hangisi iyi hangisi fazla özellikli ve gereksiz pahalı onu bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Xerox WorkCentre 6655 http://www.xerox.com/assets/images/1200_layout/products/hardware/WC6655/thumbnail1-300x300.png sunu aldik hatta kendi DMS softwareimizi buna uyarlardik. öndeki panelden seciyorsun diyelim ki e-fatura. bunu bizim software direkt okuyor ve muhasebe programina yolluyor ayrica baska e-faturlari mesela email ile gelenleri veya bir klasördekileride okuyup muhasebeye yolluyor yaptigimiz app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar