Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Statlarla ilgili bir sorunum var.Dex 90 olmasina rağmen stamın durumu şudur; STR:90 HITS:90/90 DEX:90 MANA:45/45 INT:45 STAM:90/1 Dex 90 olmasina ragmen Stam bolumunde bu şekilde gösteriyor anlayamadim Sorun nerede bir türlü bulamadim... Eğer yardimci olabilecek biri varsa lütfen bu threada cevap yazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bana bu bir serverda playerken olmuştu fazla takmamıştım[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Stam,öyle mi gözüküyor yoksa stam bitiyormu? Eyer bitiyorsa, Sphere ini'ye girip [spo1=Stam]STAMINALOSSATWEIGHT=120 RUNNINGPENALTY=70[/spo] Yap[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p [Bu mesaj Lakers tarafından 31 Ocak 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lakers stam değil dex iki yerde farklı çıkıyor stam normal işliyor[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yokmu yardımcı olacak bir arkadaş.!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whistler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 maxstam değeri değişmiş oyun içersinde .xmaxstam ile düzeltebilirsin.[signature][hline]www.arcadiauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar