Equel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar kablonet bağlantım var sphere server'ı makinamda actıgımda ben girebiliyorum yalnız başka cafedeki arkadaşıma ip adresimi verdiğim halde oyuna bağlanamıyor. client connectingte takılıp kalıyormuş. Login.cfg içine yazıyoruz ip adresini portu yazıyoruz girmiyor. Nedeni ne olabilir?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 firewall'larının kapalı olduğundan emin ol[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
skyly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 birde sphere.ini den ip leri ayarla[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
keyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sphere.ini ninden ip ayarlandıgını ilk defa duyuyorum nasıl oluyor o?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sphere.iniden ipsini falan ayarlamasına gerek yok yanlıs bilgi vermiyelim lütfen. sphere inide 127.0.0.1 kalsın ip aynen. sen firewall 'i kapat sadece o yeterli olur.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kablonet diyor ;)[signature][hline]coming soon ...
skyly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 öylemi? ben yanlis biliyorum o zaman[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 routerin firewallini kapatman lazım anamakinadan ağ bağlantılarına girip[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar