Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MICROSOFTTAN GELEN MAIL


deathblow

Öne çıkan mesajlar

Sayın ...... ,

Kullanmakta olduğunuz MSN Messenger aracılığı ile "Microsoft Korsan Yazılım ile Mücadele" departmanı lisanssız bir takım program tespit etmiştir. Tespit edilen illegal yazılımlar aşağıda sıralanmıştır:

- Microsoft VBullet-in v.3.05

- Microsoft Internet Explorer SSL 32-Bit Security Plug-In

Prosedüre göre yukarda belirtilen yazılımların Windows kaydından hemen sonra ayrı olarak lisansının alınması gerekmektedir. Ancak bu işlemi size verilen süre içerisinde yapmadığınız için yasalar gereğince illegal yazılım muhamelesi göreceksiniz.

Business Software Alliance'ın ev kullanıcılarına dair hazırladığı yasalar gereğince lisanssız program kullanımı suçu sebebinden hakkınızda yasal işlemlere başlanacağını bildirmek isterim. Yasal işlemler sonucu 1.000 YTL ağır para cezası ila 3 ay'a kadar hapis cezası alma riskiniz mevcut.

Daha detaylı bilgi ve çözümü için bizimle en kısa zamanda irtibata geçmeniz için bu e-posta yollanmıştır. Bizimle aşağıdaki telefon numaralarından ve ya on-line olarak MSN Messenger üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Bilginize arz edilir...

Murat Günak
Microsoft Türkiye
Korsan Yazılım ile Mücadele Departmanı
Md.Yardımcısı

Tel: (0216) 438 22 44 (6 hat PBX)
MSN:[email protected]

fake değil ama onu söyleyim size . adamla konuştum telefon numarası falan verdi . bi arkadaşa gelmiş bu mail .. ama ark.ın Vbulletin le işi olmaz yani site falan .. bu nası bişey ya ???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MSN'den adamlar senden habersiz veri topluyorlar bu yasak bir şeydir bildiğim kadarıyla yani bunun doğru olması bazı soruları da akla getirecektir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...