deathblow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sayın ...... , Kullanmakta olduğunuz MSN Messenger aracılığı ile "Microsoft Korsan Yazılım ile Mücadele" departmanı lisanssız bir takım program tespit etmiştir. Tespit edilen illegal yazılımlar aşağıda sıralanmıştır: - Microsoft VBullet-in v.3.05 - Microsoft Internet Explorer SSL 32-Bit Security Plug-In Prosedüre göre yukarda belirtilen yazılımların Windows kaydından hemen sonra ayrı olarak lisansının alınması gerekmektedir. Ancak bu işlemi size verilen süre içerisinde yapmadığınız için yasalar gereğince illegal yazılım muhamelesi göreceksiniz. Business Software Alliance'ın ev kullanıcılarına dair hazırladığı yasalar gereğince lisanssız program kullanımı suçu sebebinden hakkınızda yasal işlemlere başlanacağını bildirmek isterim. Yasal işlemler sonucu 1.000 YTL ağır para cezası ila 3 ay'a kadar hapis cezası alma riskiniz mevcut. Daha detaylı bilgi ve çözümü için bizimle en kısa zamanda irtibata geçmeniz için bu e-posta yollanmıştır. Bizimle aşağıdaki telefon numaralarından ve ya on-line olarak MSN Messenger üzerinden irtibata geçebilirsiniz. Bilginize arz edilir... Murat Günak Microsoft Türkiye Korsan Yazılım ile Mücadele Departmanı Md.Yardımcısı Tel: (0216) 438 22 44 (6 hat PBX) MSN:[email protected] fake değil ama onu söyleyim size . adamla konuştum telefon numarası falan verdi . bi arkadaşa gelmiş bu mail .. ama ark.ın Vbulletin le işi olmaz yani site falan .. bu nası bişey ya ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Zuhahahaahaahahahahaah:D :D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gayet'de fake gibi duruyo gerçi ama... yani[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu mail Makrosorf'un türkiye sorumlusu mailıdır... Artık makrosoft licance sız ürünlere el attı bundada türkiyeden başladı... külliyen yalan[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 MSN'den adamlar senden habersiz veri topluyorlar bu yasak bir şeydir bildiğim kadarıyla yani bunun doğru olması bazı soruları da akla getirecektir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 konu disinda yok muydu bunun konusu, oraya git de dalga gecsinler birazcik senle. buraya ugramiyorlar pek sanirim.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 [spo1=ZUAHAhahha]http://forum.paticik.com/view.php?id=111142[/spo][signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FakeAccount tarafından 31 Ocak 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eheh yukarda verılmıs cvp [Bu mesaj jacabo tarafından 31 Ocak 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 * İşaret Parmağı ile Topic'i Açanı Işaret Eder * Zuahhaha....[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 1 saat öncesine milleti nasıl keklediğini anlatıyordu diğer forumu açan arkadaş:D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hayatımda bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum :) tebrikler valla ne diim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 MSN:[email protected] ben buna koptum[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ehueh abi yani koskoca microsoft lisans kontrolleri için hotmailden mailmi alacak allahaşkına[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ehueheuheuheuheuh lol :lol::lol::lol:[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 harbi yemişler sizi :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 of hemde ne yemek ya ... pffff nası yedim lan ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 olur arada öyle bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi ilk okudugumda acayip tırstım ama kalbi olan bir insan için zor anlar yaşatır abi .eşşek şakası diye buna diyolat herhalde[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hayır eşek şakası denilen şey millete oyun diye gönderilen ekrandan ucubelerin fırladığı şeyler oluyor. işte onlar kalbe gerçekten zararlı. bunlarda bişey yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Haha süper harika işletmişsiniz yalnız. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 egege gusel yaw :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aahhhuhhahau[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 konu dışını takip etseydin yemezdin :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 O sana MİCRQSOFT'tan gelmiştir :lol:[signature][hline]Sözlerim kılıcım olsun kalemimse kın'ım. [Bu mesaj rexx tarafından 31 Ocak 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Zuzuzuzuzuuzuzuuzuuzuzu[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar