Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 beyler ben hues.ml için bi editör var bayaa bi renk ekledim orayı hallettim de mesela karakter penceresinin fln renklerini nasıl değiştirebilirim resmin adresi aşşada hemen iki dakkada srw ı açıp çekip kaydettim resmi bi bakın anlayabilirseniz sevinirim... ehehe lafa baq anlayabilirseniz sevinirim ehehe neyse... Url Vermek Yasakmış çok salak bi iş neyse biraz kascak ama...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:[Bu mesaj gremlin483 tarafından 09 June 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj gremlin483 tarafından 09 June 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 arkadaslar o yaptıgınız nedır acaba bosuna forum kırlılıgı yapıyorsunuz.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara»
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 forum kirliliği? kardeşim nası anlatsam status penceresi varya onunkenarlarındaki fln renklerden bahsediyorum hues.ml dan nası deiştirebilirim bunu diorum...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 O dediğinin hues ile alakası yok. Verdata patchlemen gerekiyor istediğin için.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 onun için hangi program gerekio acaba?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Michalengelo, Gump Patcher yada MUL Builder programlarından biri işini görecektir. Gump Patcher, paradise adlı program ile onlineuo'dan download edilebiliyordu. Şu an ne durumda bilemiyorum. Michalengelo'nun adı ve download adresi bu forumlarda çokça geçti. MUL builder de Fransızca bir siteden download edilebiliniyordu. Arama yaparsan bulabilirsin. ps: Sadece gumpları (yani senin de dediğin status pencereleri falan) editliyeceksen Gump Patcher daha rahat ve sadece bu iş için yapılmış. Diğerlerinin başka özellikleri de var. O yuzden biraz daha komplike. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 10 June 2003 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 tmm abi saol bi bakiim ama fransızcaysa anlayabilceğimi sanmıyorum...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya arkadaşım bulamadım google da aradım ama olmadı naapabilirim hangi adresden hangi programı çekebilirim verdata edit için?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Gumppatcher Mulbuilder Programı Google'da arayacağına paticik forumlarında arasaydın ya..
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya offf hiç bi site açılmıyo ki kafayı yiicem bide ukalalık yapıyosunuz utanmadan o forumu okuduk herılt mesaj yazmadan önce her zaman ararım ben bana mı anlatıyosun?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: gremlin483, 10 June 2003 16:00 tarihinde demiş ki:ukalalık yapıyosunuz utanmadan o forumu okuduk herılt mesaj yazmadan önce her zaman ararım ben bana mı anlatıyosun? Doğru konuş kimsenin ukalalık yaptığı yok.. Yardım etmeye çalışıyoruz değil mi? Adamın bize dediğine bak..
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 buna ukalalık denir bilmeden e şunu okusaydın ya bunu yapsaydın ya e herılt herşeyi yaptıkki soruyoruz bilmeden hangi akla hizmety bunları söleyebiliosunki...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Öne çıkan mesajlar