Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 internet explorer proxy ayarlarının yapılabildiğini yeni öğrendim. yabancı siteler çat çat açılıyor yurtiçi bir proxy kullandığınızda. yeni öğrendim bunu. günlerdir boşuna kasıyomuşum açılmıyor siteler diye. yapılışı: internet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları proxy'ye de icq'da kullandığınız proxy'yi yazabilirsiniz mesela. ben öyle yaptım. 194.27.49.231 : 80 kullandım. çok rahat açılıyor artık sayfalar. forumu aradım daha önce bunla ilgili açılmış konu göremedim. kusura bakmayın açıldıysa. gerçi herhalde bilinen birşey de ben yeni uyandım. ama bilmeyen varsa da öğrensin diye açma gereği duydum.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 milet sölüyo proxy kulanann diye (: 213.243.30.8 port 80 hem icq da kulanıyorum hem IE de Doğan Holding in[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 80 i yandaki diger bosluga yazioruz demi :D aha oldu heralde baya hizli acti yahu yu saolasin bilmiom yatpimmi ama neyse[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hayda şimdimi sölenir :-) saolun daha denemedim ama olsun[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bende olmadı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ahuua müthis oldu yaws :D daoc a da proxy koysalarmis keske :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yanlız ADSL d eolmuyor bunlar[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hmm günaydın :) azmodayı rulz hehe o sölemişti bana çook önce :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Olm olur sen becerememişin (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 e mulde de falanda bu proxy yi kullansak ? ama http1.1 falan o ayar ne olucak ? hangisi no proxy socks 4 socks 4a socks 5 http 1.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya ben proxy kazaa da denedimde yok abi hiç bağlanmıyo proxu koyuncada bilşemiyorum[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 icq'da https ile kullanıyorum bunu, icq'da da işe yarıyor. valla siz daha önceden biliyodunuz da niye bize söylemediniz demekten kendimi alamıyorum. *!casts power word: shrink*[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bende icq da https de emule de o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar