Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itü'de ders kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eee yav ben hiçbir ders almayacam ne yapacam şimdi söyleyin bakem (acemiyim yav işte :P)
nide kimya böl. yarım dönem harç paarsının ne kadar olduğunu bilen varmı...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

[Bu mesaj Vicious tarafından 31 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk iki dakkada halletim ama sağolsun ........... otomasyon proficency sınavına itiraz ettiğim zaman 15 e yükselen kompozisyon notumu girmemiş bu sayede ing 102 alamadım ve bütün gün süründüm yine elime bişey gemedi,bende naaptım gittim son sınıf son dönem dersi mühendislik etiğini aldım,itüde kayıt rezaletiyle bizde tanışmış olduk bölece

allah yarım etti yoksa ilk 2 dakkada nası yaptım bilmiyorum masonik güçler var :P
Mesaj tarihi:
ya bende ingilizce ve teknik resimi alamadım...11 kredi de kaldım...ama ben proficiency i yeni geçtim...kredi sınırlaması bana da uygulanıo mu?? napmam gerek??[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
çok saol ya bunu öğrenmem ii oldu...o zaman ben ingilizceye kontenjan açtırmaya çalışayım açtıramazsam bile 11 kredi alayım bu dönemlik...bugün bana ii bi ders oldu...dersleri açıldığı anda seçmem gerektiğini anladım...:D[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]

[Bu mesaj wook tarafından 31 Ocak 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dalga geçme havası sezdim onun için neden yazdın dedim.gereksiz konu uzatmaya gerek yok :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • Yeni Oluştur...