stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben her dönem maslak çilesi çekmekten bıktığım için bu sene ev oratmında denicem şansımı.zaten maslağa gitmemin nedeni olan proje dersi hocasınıda dilekçeyle seçtğimiz için gerek kalmadı. geçen sene özellikle biz gecenin köründe saat başı kapılarda yoklama verirken sabah 8.30da kalkıp 9 da sisteme girip 10 dakkada kayıt olup tekrar uyuyan arkadaşlarım var. kablonet yada adsl sanırım yardımcı olacaktır tabi netscape de lazım.evde kalmayı düşünenlere duyurulur.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kalite okulda okumak bile iskence.Turkiye nin en iyi universitesi birde.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Frost Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: stan-marsh, 27 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki: netscape de lazım niye netscape lazımki.
wook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 walla bende ewden seçecem...o çileyi çekemem...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: hakan053, 27 Ocak 2005 20:03 tarihinde demiş ki: said: stan-marsh, 27 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki: netscape de lazım niye netscape lazımki. netscape.len daha uyumlu çalışıyor.bedne netscape sadece otomasyon işleri için var.sisteme girmek için hep netscape kullanıyorum.explorer.la girmeye çalışınca genelde www.sis.itu.edu.tr linkini kullanarak giriniz gibi anlamsız bi uyarı geliyor.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 firefox deneyin (bkz: her derde deva)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ie den denicem bakalım ben ewde. olduu kadar olmassa patlıcam gibi gözüküo ehhe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
micha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bana gore.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sedwest Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: stan-marsh, 28 Ocak 2005 01:51 tarihinde demiş ki: said: hakan053, 27 Ocak 2005 20:03 tarihinde demiş ki: said: stan-marsh, 27 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki: netscape de lazım niye netscape lazımki. netscape.len daha uyumlu çalışıyor.bedne netscape sadece otomasyon işleri için var.sisteme girmek için hep netscape kullanıyorum.explorer.la girmeye çalışınca genelde www.sis.itu.edu.tr linkini kullanarak giriniz gibi anlamsız bi uyarı geliyor. Firefox ve netscape daha iyi ama sende internet explorerda çıkan hata büyük bir ihtimalle şundan kaynaklanıo : www.sis.itu.edu.tr adresinden girdiğin zaman tr nin sonuna / işaretini koyman lazım. Yani www.sis.itu.edu.tr/ yazarak internet explorer da sisteme gir. O zaman hata vermeyecektir.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evet o slash yüzünden ilk dönem baya acı çekmiştim. www.sis.itu.edu.tr/ ile girersen ie'den de olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yav ben şimdi hazırlığı bitirdim (proficiency den geçtim ) ama 2. dönem ders almayacağım sordum oluyormuş. peki ben sistemde bunu nasıl girecem ?????[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe...
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Vicious, hicbirsey girmeyecen :) Kayit sayfasina kamp kurduk Sailor ile, soyleriz acilinca.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Add/Drop Courses menusu cikti ama henuz kayitlar baslamadi, bkz. Registration is not allowed at this time.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 heyecanla bekliyoruz :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 netscape kullanan varsa 9 porttanda user login sayfasi acip beklesin. 6 donemlik ders secme cilesi ve tecrubesiyle soyluyorum ehe[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Site goctu biraz haliyle.. :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kampüsteki arkadaşlar hemen aldılar of hala alamadım[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. [Bu mesaj Mephinx tarafından 31 Ocak 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aeheaheafkahfhjsdfjdfsjfskdfjksdkjf[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 koyım ya[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 of 3 ders seçebildim o da golettekı ark.lar sayesınde sıteye evden gıremıyorum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ne kampı be açılalı 30 dk oldu, kontenjanlar dolu ben daha login olamadım!
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir kayit macerasi daha bitti :) geccmis olsun hehe[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 mozılla ıle deneyım neden ılk once onunla acmadıysam[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bir tane ders alamadım, bir daha gebersem evden yapmam 1 saatte sisteme girdim, okuldakiler 5dk'da halletmiş pff.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar