Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itü'de ders kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben her dönem maslak çilesi çekmekten bıktığım için bu sene ev oratmında denicem şansımı.zaten maslağa gitmemin nedeni olan proje dersi hocasınıda dilekçeyle seçtğimiz için gerek kalmadı.
geçen sene özellikle biz gecenin köründe saat başı kapılarda yoklama verirken sabah 8.30da kalkıp 9 da sisteme girip 10 dakkada kayıt olup tekrar uyuyan arkadaşlarım var. kablonet yada adsl sanırım yardımcı olacaktır tabi netscape de lazım.evde kalmayı düşünenlere duyurulur.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
Kalite okulda okumak bile iskence.Turkiye nin en iyi universitesi birde.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
walla bende ewden seçecem...o çileyi çekemem...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
said:
hakan053, 27 Ocak 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
said:
stan-marsh, 27 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
netscape de lazım

niye netscape lazımki.

netscape.len daha uyumlu çalışıyor.bedne netscape sadece otomasyon işleri için var.sisteme girmek için hep netscape kullanıyorum.explorer.la girmeye çalışınca genelde www.sis.itu.edu.tr linkini kullanarak giriniz gibi anlamsız bi uyarı geliyor.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
firefox deneyin
(bkz: her derde deva)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
said:
stan-marsh, 28 Ocak 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
hakan053, 27 Ocak 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
said:
stan-marsh, 27 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
netscape de lazım

niye netscape lazımki.

netscape.len daha uyumlu çalışıyor.bedne netscape sadece otomasyon işleri için var.sisteme girmek için hep netscape kullanıyorum.explorer.la girmeye çalışınca genelde www.sis.itu.edu.tr linkini kullanarak giriniz gibi anlamsız bi uyarı geliyor.

Firefox ve netscape daha iyi ama sende internet explorerda çıkan hata büyük bir ihtimalle şundan kaynaklanıo :
www.sis.itu.edu.tr adresinden girdiğin zaman tr nin sonuna / işaretini koyman lazım.
Yani www.sis.itu.edu.tr/ yazarak internet explorer da sisteme gir. O zaman hata vermeyecektir.
Mesaj tarihi:
yav ben şimdi hazırlığı bitirdim (proficiency den geçtim ) ama 2. dönem ders almayacağım sordum oluyormuş. peki ben sistemde bunu nasıl girecem ?????[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Mesaj tarihi:
netscape kullanan varsa 9 porttanda user login sayfasi acip beklesin. 6 donemlik ders secme cilesi ve tecrubesiyle soyluyorum ehe[signature][hline]Razorjimmy says:
o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
Mesaj tarihi:
kampüsteki arkadaşlar hemen aldılar of hala alamadım[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.

[Bu mesaj Mephinx tarafından 31 Ocak 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
of 3 ders seçebildim o da golettekı ark.lar sayesınde sıteye evden gıremıyorum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • Yeni Oluştur...