Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 çok uzak olmayan tv'yi (2 metre falan) kullanabilmek için güzel bir wireless klavye mouse önerebilir misiniz? ya da kafama göre alayım mı bir tane sorun yaşatır mı. yıllardır wireless kullanmıyorum da. amaç gaming falan bu arada. ikinci soru da şu tarz şeyler satılıyor mu türkiyede bilen var mı? ne diye aratacağımı hiç bulamadım 2 saattir google başında. http://www.nerdytec.com/COUCHMASTER/COUCHMASTER-Pro.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 şişmanlıktan öleceğim 5000 olarak aratmayı denedin mi? o ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 abi 65 kiloyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 cunku henuz bunu almamissin.. alinca hemen 650kg yaninda liposuction'dan toplanilmis dev bir yag torbasi ile gelir bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 yataga tepsi koyup kahvaltı yapmak için satılan şeylerden alabilirsin hemen hemen aynı mıuse klavye de bütçene göre işte al geç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Logitech K400 (Keyboard+Touchpad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 2 metre için bi usb uzatma kablosu yeter ya. bi tane usb portlu klavye olsa mouse u klavyeye klavyeyi de uzatmayla bilgisayara bağlayıp çözersin. wireless olanlar hem pahalı hem de verimsiz. verimli olanları daha da pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 abi bilemedim ki her seferinde kablo çekmekle fln uğraşmak kasar gibi geldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar