Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyonda sperm yarışı!..

Mave

Öne çıkan mesajlar

bu arada döLLenmiş yumurtadan kaç çocuk meydana geLirse o kadar araba verecekLermiş kazanana :)

AiLesinde üç beşiz oLan varsa kaçırmasın bu fırsatı[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu işte bir yamukluk var? Bu şimdi gönüllü yumurtalarını döllemek isteyen kadınların verdiği yumurtalar üzerinde mi yapılacak? Ben açıkçası öyle bir proglam doğan bir insan olsam herhalde yer altına falan çekilirdim.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 31 Ocak 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
sapiklikla alakasi ne? bizim televizyonlarimizda verilen programlar cok mu duzgun? kim kiminle evlenecek, kim kiminle bilmem ne yapacak cart curt. peze...'lik programlari resmen.

Katılıyorum. Sapkınlığı ele alırken daha derin düşünmeliyiz. Labaratuar ortamında biyolojik bir sevişme gerçekleştirmektense kamera karşısında, kamusal alanda insanların gönüllerini çiftleştirmek daha adi görünüyor bana da.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu biraz reyting değiL fantezi oLsun tarzı bi prog gibi geLdi bana[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...