Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Yazılım müh. kursuna gidenler !

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

Bilgeadamın vermiş olduğu microsoft yazılım müh. kursuna gitmiş olanlar varsa bundan ne tür bir yarar gördüler bir acıklama yapabilirlermi gitmeyi düşünüyorum . Bitirdikten sonra Bir işe direk dalma olasılığı nedir .?[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

bende antalya da sistem mühendisliğine gidiyorum bilge adamın baya methini duydum hani. iş bulabilmek konusuna gelince bulacağına inanıyorum kariyer.net gibi siteleri bir araştır zor bulununan meslekler bunlar böyle tanıdık yerleştirme ile pek yürümezler hani.. mcse yi bitireyim bende mcsd ye başvurcağım. İngilizce yi az buçuk bilmen yeterli çünkü getir ingilizce öğretmenini göster kitabını tercüme etmeyi başaramaz çok fazla teknik terim var bunları kursta öğreneceksin zaten başarılar..
Sosyal ağlarda paylaş

yazılım kursları para tuzagı..
kendiniz güzel bikac kitap alıp, oturun calısın.
kursta ögreneginizin fazlasını ögrenirsiniz.
yalnız ufak tefek ciddi projeler yapmaya calısın, en faydalı kendinizi geliştirme yöntemi..

ha bir de ingilizce kitap alın, terimlerin ingilizcesini ögrenin, sonucta nette sonsuz denebilecek kadar kaynak var. türkce ögrenirseniz bunların hepsine bakakalırsınız..
Sosyal ağlarda paylaş

temel için ne olursa olsun iyi olur ama microsoftun programlamaya bakış açısını öğrendikten sonra devam edip üzerine bişiler daha öğrenmek gerekli. misal ilk visual studio yu kullanmaya başladığımda mfc (amaç olarak .net gibin bişi ama yapı olarak apayrı) dışına nerdeyse hiç çıkmıyordum, ama sırf mfc bilgisiyle de mfc sınıflarında çıkan sorunları da çözemiyordum. kendimi geliştirmeye devam ettiğimde bi baktım mfc öyle çoook da hayati bir şey değilmiş.(tabi işe yarıyo orası kesin)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

abi iki certifika alan adamı calıstıran yerler de olabiliyor. ceritifika da almak zor olmadıgı icin harbiden deneyimli kişiler olmayadabilir..

tabi ciddi egitim veren yerler de muhakkak vardır ancak yine de olay sen de bitiyo. kursam gittim oldu bitti die bişi yok..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de onu demeye çalıştım :D
MCT sertifikasını sınavla almıyorsun. 2 haftalık bir seminere katılıyorsun. al sana sertifika. çoğu microsoft işi gibi "parayı bastıran alır" dorumu söz konusu.

dediğinin ikinci bölümü ise başından daha doğru :D kurs olsa olsa çarpan olur. toplanan değil.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)

Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası
Sosyal ağlarda paylaş

www.bilgeadam.comBu bahsettiğğim kursta sizin dedikleriniz biraz olanaksız . Cünkü hersey microsoft un istekleri altında oluyor . Öğretimci kişi microsoft tarafından seciliyor . Karakedi haberin olsun dersler ingilizce cünkü kitaplar döküman ve cdler ingilizce direk adına lisanslı geliyor . Kafalarına göre eğitim olanakları yok kendi kafalarından cıkarıp bir kağıttan ders anlatsalar microsoft onaylamıyor.2 tane sentifika alıyorsunuz biri uluslar arası gecerli kimlik gibi diğeri bilinen diploma tarzındaki okadar basit olduğunu sanmıyorum cünkü microsoft kendi adını kirletecek seyin altına imza atmaz sanmam bir cok büyük şirket bilgeadamından personeline ders aldırıyor.!Sınavlarda bile hocalara güvenmiyorlar kamera altında tek basına sınav odasında oluosun :D son seviyede 7 sınav olması lazım buna ek olarak microsoft ailesine dail oluyorsun ve yeni teknolojiyi piyasaya cıkmadan önce sana tanıtıyorlar seminer net vs vs üzerinden yani Arkasında microsoft olduğu icin gidilebilir yoksa desteklemiyorum .! Bizim Türkler yapsa idi eivallah :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe kedi ile beraber Bilgeadamda ki o kursa gittik :=P
Derste hocalar türkçe anlatıyor diyorsa bir bildiği vardır dimi :=)

Ayrıca VB yi ben sevdim kedi ehehe kediyle aynı ücrete 1/4 bilgeadama bende VB öğretiyim :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

O kursa gidenler ileride mavi ekran veriyorlarmış, kalsın.

Oracle kursuna gidicem lisans + lisansüstü biter bitmez, tabi eğer db e yönelmeye karar verirsem[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben gittim ama inan kurs bitince kursta öğrendiklerimin çok daha fazlasını kendim öğrendim kursun tek yararı şu oldu güzel bi temel.Ama öle real world sample olayları filan hiç yapmadık.Yani öle proje geliştircez olayları filan yalan.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Benim tam olarak öğrenmek istediğim gerekli tabanı hazırlıyorlarmı bana onları yapacakları deil ordan aldığım eğitimden sonra kendim kasarak bişiler yapabilirmiyim o lazım .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Merak ettim yazılım mühendisliği kursu diye geçiyor da, bu kursta yazılım mühendisliği metodları anlatılıyor mu? Misal waterfall metodu gibi. Yoksa programcılık kursu falan mı bu? Yani mühendislik kısmı jan jan etkisi olsun diye mi yazılmış?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 31 Ocak 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
Ya Benim tam olarak öğrenmek istediğim gerekli tabanı hazırlıyorlarmı bana onları yapacakları deil ordan aldığım eğitimden sonra kendim kasarak bişiler yapabilirmiyim o lazım .!

sana tecrübeli biri olarak şöle anlatayım.Öncelikle en büyük sıkıntımız şu idi.Kursa giderken öğrendiklerimizi pekiştirebileceğimiz bir ortam yoktu.Göya projeler yapacaktık filan yapsaydık şöle gerçek yazılım dünyasından örnekler süper olurdu ama yapılmadı.Kursta sana en temel şeyleri öğretiyorlar ki kursa gitçeğine adam akıllı kitaplar al onlardan çalış daha iyi bence ama burda kursun şu avantajı karşımıza çıkıyo yapamadığın bir şey olduğunda hemen soracak birileri oluyor.Ben kursa 2003'de gittim.Ama kurs bittiğinde depresyona girdim ki çoğu kişi girmişti bizim sınıftan çünkü yani böle ortada kalıyosun ve bi bok bilmiyosun kendini geliştirebileceğin bir yer bir iş yok filan.Neyse kendi kendime kastım kitaplar filan aldım.Şu anda bir firmada web yazılımları geliştiriyoruz ve ben işe girdikten sonra şunu anladımki yani kursla filan olcak işler değil bunlar adam akıllı işe gireceksin stajyer olarak filan öğreneceksin bişiler.Öle textbox yap,Hello World yazdır ekrana ile olmuyor işler.Benim tavsiyem şu param var diyosan git kursa ama kursa giderkende disiplinli bir şekilde kendini geliştir.İnterneti çok iyi kullan.forumları çok iyi kullan.Kafana takılan herşeyi mutlaka sor ve öğren.Böle yani iş sende bitiyo.Param yok diyosanda kitap al ve gerçekten adam akıllı çalış.Ve bir kaçtane proje geliştir ki işe girmek istediğinde bunlar sana referansolsun.Böle yani istersen MSN adresini pm at MSN den de konuşuruz filan.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 31 Ocak 2005 08:57 tarihinde demiş ki:
Ehehe kedi ile beraber Bilgeadamda ki o kursa gittik :=P
Derste hocalar türkçe anlatıyor diyorsa bir bildiği vardır dimi :=)

Ayrıca VB yi ben sevdim kedi ehehe kediyle aynı ücrete 1/4 bilgeadama bende VB öğretiyim :=)

o kursa başlayana kadar kaç ay bekledin szass:)
elemanlar bi ingilizce düzey sınavı dediler 6 ay sonrasına tarih verdiler
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aynı seylerdenmi bahsediyoruz ynı kursmu bu kitapları fln iyi secin bunlar zaten sabit kitaplar microsoft un adına yolladığı kitaplar 6 ay sınav tarihi fln su siteye baktınız mı 9 ayda bitiyor hafta ici gündüz gidildiği zaman hepsi 200 saat ingizce 120 saat yazılım uzmanlık 300 saat Müh. kafaya göre deilde bilerek konussak akıllar karısıyor .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...