Predator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ne zaman bitçek bu çile yaw ? Zırt pırt santralde sorun çıkıyo hat kesiliyo , telefonlar kesiliyo. Ondan sonra bilgisayara net geliyor ama telefon açılmıyo. Offf acele ettik gül gibi kabloyu bıraktık :([signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Whahah :) Kabloyum sonuna kadar kablo kalıcam :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben de kabloyum, marmara denizindeki fiber hat koptuktan sonra 2 gun icinde eski haline dondu benim baglantim. ayrietten hic kesilme, kopma, problem derdim yok. gul gibi yasiyorum.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 31 Ocak 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kablo olmadğı için elimdeki tek olanak olan adsl e gectim eski halimden daha iyiyim ama adsl baglandıktan sonra sinir hastası bir adam oldum gün aşırı adam gelior hattıma bakmaya, cuma akşamı 8 tane arıza kaydı bıraktım bakalım nereye kadar[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Nası yanı 8 tane arıza kaydı bıraktın 8 adammı gelecek sımdı sana :-? :-P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok ertesi gün aradılar bu kadar arıza kaydı bırakmanıza gerek yok vs. die sövdüm bir sürü ben de pazartesi saat 10 da adam geldi baktı baktı hattınızda sorun yok modemde sorun yok bilgisayarınızda sorun yok ben merkeze gidip oradan bakıcam dedi o zaman benim baglantım neden 1den sonra bir daha gelmemek üzere göcüo???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya hiç sormayın bu sorunların temelinde adsl ile ilgilenen turk telekom calısanlarının adsl-pc konusunda pek bilgi sahibi olmamaları... Tek bildikleri modeminizin yeşil ışığı yanıyor mu??? sorusunu sormak :D Bir şey bilmedikleri için sorumsuz oluyorlar arıza durumlarında vs.[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 vasortflam doğru söylemişsin adamların tek bildiği şey o yeşil ışık yanıyomu ? lol ya bende bağlarken yapamadım aradım yardımcı olcaklar diye. adam geveledi lafı şeye getircek " biz arkadaşları gönderelim bağlasınlar bi güzelde geçirsinler 30 kağıdı". bende iyi günler dedim kapattım kendim bağladımda. şimdi santralde sorun var arızaya kalıyo sürekli bişeler ypaıyo adamlar. işin garibi net geliyo , telefonda sinyal yok yaff[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende hiç hat falan gitmedi acaba bu ilçeden ilçeye değişen bi durum mu? Adamlar gerçekten çok bilgisiz bu arada.[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir de benim modemin özelliğinden dolayı sinyal geldiğinde dial-up gibi bağlan demen gerekiyor.. download a bırakıyorum döndüğümde bir bakıyorum sinyal gidip gelmiş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet galiba bu hat gitme olayı ilçeden ilçeye, ADSL kullanıcılarının yogunluguna ve santraldaki teknik duruma baglı olarak değişiyor. Benim modemim de Pikatel USB dial-up gibi baglan demem gerekiyor aynı sorunu ben de bir kaç kez yaşadım... Kahrolsun telekom :P:P:P[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 adslindee...[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ilginç ya.. 1 - 2 aydır kullanıyorum hiç bağlantım kopmadı, arada sırada yawaşlamalar oldu ama uzun vadeli değildi.. yurt dışı çıkışları göçertti olayı o ayrı mesele tabi ama benim tek isteğim 32kb download etme olanağım varken 25-26 ile etmemek istiyorum[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar